Reținut de polițiști: A abandonat mașina în care avea 5.000 de pachete de țigări de contrabandă!

Reținut de polițiști: A abandonat mașina în care avea 5.000 de pachete de țigări de contrabandă!
Suspect de săvârşirea infracţiunii de contrabandă, depistat de poliţiştii botoșăneni şi cercetat în stare de reţinere!

La data de 01.07.2013, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – IPJ Botoşani au dispus reţinerea pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani faţă de A. Alexandru Gabriel, de 25 ani, din comuna Păltiniş, judeţul Botoșani, persoană cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În fapt, în noaptea de 30.06.2013/01.07.2013, în jurul orei 00.15, suspectul a fost depistat de un echipaj mixt, format din poliţişti şi jandarmi, în timp ce se deplasa pe strada Arron Pumnul din oraşul Darabani, deţinând şi transportând cu un autoturism, cantitatea totală de 100.000 ţigarete (5.000 pachete) de provenienţă Republica Moldova, fără a deţine documente legale de provenienţă şi cunoscând că acestea provin din activităţi de contrabandă, pachetele având aplicate timbre de acciz specifice acestei ţări.
La vederea echipajului, suspectul a fugit, abandonând atât autoturismul, cât şi cantitatea de ţigarete.

Întreaga cantitae de ţigarete, în valoare de aproximativ 55.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, prejudicial cauzat bugetului de stat fiind estimat la 50.000 lei.

Totodată, autoturismul folosit la transportarea ţigaretelor a fost indisponibilizat, în vederea confiscării.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
232

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...