A ajuns la înțelegere cu victima, dar nu a scăpat de lege!

A ajuns la înțelegere cu victima, dar nu a scăpat de lege!
Lovită de o mașină după ce s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, o botoșăneancă a reclamat accidentul la aproape șase ore după producerea lui, când s-a prezentat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pe 1 iulie, în jurul orei 20.10, poliţiştii rutieri din municipiul  Botoșani au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Botoşani s-a prezentat pentru îngrijiri medicale, C. Silvia, de 53 ani, din municipiu, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie produs în jurul orei 14.30, în municipiul Botoșani, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit că, la 01.07.2013, în jurul orei 14.30, Z. Mihai, de 60 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe aleea ce face legătura între Calea Naţională către strada Gen.Gheorghe Avrămescu, surprinde şi accidentează pe C. Silvia, care, în calitate de pieton, a încercat să traverseze aleea fără a se asigura.

După accident, întrucât, cu prilejul discuţiilor purtate cu conducătorul auto, victima a acceptat că ea este vinovată de cele întâmplate, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a anunţa organele de poliţie, fiind identificat în jurul orei 20.30, la domiciliu.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări față de Z. Mihai sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporlă din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui autovehicul implicat intr-un accident rutier, fără acordul organelor de poliție.

Totodată, față de Z. Mihai s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere eliberându-i-se dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
28

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
110

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
116

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...