Copiii indigo - O nouă rasă umană?

Copiii indigo - O nouă rasă umană?
S-au născut cu abilitatea de a vindeca prin puterea minţii boli la care medicina modernă nu a găsit încă leacuri. Sunt capabili de a vedea viitorul limpede şi cunosc trecutul omenirii şi al Pământului, fără ca cineva să le fi vorbit vreodată despre asta. Sunt extraordinar de talentaţi, cu un IQ aproape de genialitate. Scriu, citesc, pictează, cântă din fragedă pruncie. Înţeleg adevăruri pe care adulţii nu reuşesc să le desluşească, sunt capabili de a lua cele mai înţelepte decizii, judecă matur, cântărind atent fiecare situaţie. Ei ştiu că în această viaţă au o misiune crucială: aceea de a schimba lumea. Despre ei se spune că sunt reprezentanţii noii rase umane. Ei sunt copiii viitorului, copiii mileniului... copiii indigo! -

Fiul îngerilor

"Portalul pe care l-am văzut avea o formă circu­lară. Arăta ca o intrare monumentală, încadrată de o bordură din piatră bogat împodobită. Ştiam că visez, dar totul părea aievea. Uşa rotundă s-a deschis şi prin ea au apărut doi îngeri. «Tu poţi să îţi salvezi tatăl», mi-au spus îngerii. «Tu ai darul vindecării!«. «Cum pot să fac asta?», i-am întrebat. «Prin rugăciune!». Şi apoi m-au învăţat totul, rugăciunea şi întreg ritualul tămă­duirii". Băiatul se închină evlavios în faţa icoanei Sfântului Nicolae, făcătorul de minuni şi, cu voce gravă, începe să rostească cuvinte într-un grai ne­cu­noscut. Deşi par de neîn­ţe­les, copilul susţine că acestea apar­ţin unei limbi străvechi, lim­ba pe care o vorbesc şi îngerii.

Numele său este Igor Ionin, are 13 ani şi fost hărăzit cu un dar deosebit: acela al vindecării fără atingere, prin masaj ener­ge­tic. Aşa se face că zilnic, în lo­cu­inţa de pe strada Ivan Kons­tantinovici Aivazovski, din Mos­cova, unde locuieşte, se pe­rindă valuri de oa­meni care îi so­licită ajutorul. Iar Igor, "fiul în­ge­ri­lor", aşa cum este numit, se stră­duieşte din răsputeri să îi ajute pe toţi. Nu primeşte de la ni­meni niciun ban, nu­trind con­vin­gerea că, dacă ar primi, pute­rile tămă­duitoare i-ar dispărea pentru totdeauna.

Se pare că abilităţile sale te­ra­peutice au început să se ma­ni­feste înainte de-a se fi născut. Tatiana An­dreevna, ma­ma lui Igor, suferea de ulcer duodenal. La scurt timp du­pă ce a rămas însărcinată cu Igor, a în­ceput să se sim­tă mai bine şi, în luna a cincea a sarcinii, spre ulu­i­rea medicilor, leziunile profunde de la nivelul mu­coa­sei duodenului erau complet vindecate. Au tre­cut luni, apoi ani, şi simptomele nu s-au mai ma­nifestat, cu toate că, în celelalte cazuri, boala are o evo­luţie recurentă. Ta­tiana a mulţumit Cerului, fiind con­vinsă că vinde­ca­rea ei a venit printr-o minune a Prea­bu­nului Dumnezeu, însă nu s-a gândit nicio clipă că bi­ne­făcătorul ei era tocmai pruncul pe care-l purta în pân­tece.

"Am realizat că Igor este un copil cu totul special, de îndată ce s-a născut. Chiar din primele clipe de la ve­nirea pe lume, a început să-şi rotească capul, de par­că urmărea cu privirea tot ce se petrecea în jurul său", povesteşte Marina Panova, medic obstetrician al Ma­ternităţii din Serpuhov, acolo unde Igor a văzut lumina zilei. "Când avea două luni, l-am auzit cu urechile mele cum a rostit, clar, cuvântul «tata». Şi nu o dată, ci de mai multe ori. Este cunoscut faptul că fătul este ca­pabil să asimileze informaţii încă din timpul vieţii in­trauterine. Dacă mama se ocu­pă intens de el, citin­du-i, vorbindu-i, ca şi cum acesta deja s-ar fi născut, atunci copilul va fi la naştere foarte talentat. Se spune că acum, pe Pământ, viaţa este într-un proces complex de transformări. Omul, ca parte a naturii, este obligat să se adapteze acestor noi condiţii. Tocmai de aceea, în lume au început să se nască tot mai des copii cu puteri neobişnuite, paranormale. Sunt co­piii viito­rului, copiii care la începutul anilor `90 erau numiţi «copiii indigo». Eu sunt convinsă că Igor Ionin este un astfel de copil".

Probabil că, nu întâmplător, primul cuvânt rostit de Igor a fost "tata". Oleg Ionin, tatăl lui Igor, suferea de ani de zile de o maladie gravă: tuberculoză osteoarti­culară, o boală ce poate duce la in­va­liditate. Când băieţelul avea nouă ani, boa­la tatălui s-a agravat atât de mult, încât căzuse la pat şi, mai bine de un an de zile, a rămas aproa­pe imo­bi­li­zat, neputând să se mai ridice, nici­de­cum să se de­pla­seze. Chiar dacă unica soluţie era intervenţia chi­rurgicală, nimeni nu-i putea garanta bolnavului că va scă­pa cu viaţă. Ope­raţia s-a încheiat cu succes, medicii de­venind opti­mişti în privinţa vindecării sale, dar brusc, după câteva zile, starea sănătăţii pacientului s-a înrău­tăţit foarte mult şi Oleg a intrat în comă. Me­di­cii i-au anunţat de îndată familia, afirmând că şan­sele sale de supravieţuire sunt aproape nule. Dar în mo­men­tul în care Oleg a fost transferat în sala de reani­mare, în viaţa lui şi a fa­mi­liei sale s-a produs un mi­racol. Un miracol săvârşit de Bunul Dumnezeu prin intermediul fiului său, Igor.

"Pe parcursul interven­ţiei chirurgicale, am fost absolut convins că tata nu va muri", povestea mai târ­ziu Igor. "Parcă cineva de Sus îmi dădea putere şi în­credere. Însă când am aflat că a intrat în comă, starea mea sufletească s-a schim­bat. Am plâns ore în şir, până la epuizare, neve­nin­du-mi a crede. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost înşelat şi abandonat. Într-un târziu, am adormit. Către diminea­ţă, am avut un vis. Mă aflam într-un loc minunat, un loc în care mă simţeam în de­plină pace, împăcare şi siguranţă. Frica şi du­re­rea dispăruseră. Deodată, am văzut o uşă circulară, fru­mos împodobită. M-am dus către ea şi, deschi­zând-o, am întâlnit doi în­geri cu aripi albe. M-au mân­­gâiat pe creştet cu o dra­goste pe care nu am simţit-o nici măcar din par­tea mamei mele. Ei m-au în­văţat ce să fac pentru a-l salva pe tata".

Trezindu-se din somn, fără să stea nicio clipă pe gânduri, Igor a urmat întru totul sfaturile îngerilor. A luat fotografia tatălui său şi icoana Sfântului Nicolae, a aşezat în faţa lor o cruce, a aprins o lumânare şi... a în­­ceput să se roage. A început să se roage din tot su­fletul său, cu toată inima şi toată credinţa. Rostea iar şi iar aceleaşi cuvinte, pe care îngerii i le spuseseră, fără pic de şovăială, parcă simţind cum fiecare celulă din tru­pul vlăguit al tatălui se reaprinde, se vindecă. Către sea­ră, mama sa a intrat în fugă în camera de unde Igor nu se clintise. Vestea era neaşteptată: Oleg ieşise din co­mă şi se simţea bine. Medicii erau de-a dreptul uluiţi, nereuşind să găsească o explicaţie pentru reve­nirea bruscă la viaţă a pacientului. Din acel moment, starea sa de sănătate a început să se îmbunătăţească şi, în nici o lună de zile, bărbatul, care nu fusese capabil timp de aproape un an să se ridice din pat, a început să meargă, iar două luni mai târziu, a fost externat.

Cum s-a înfăptuit minunea tămăduirii lui Oleg niciun savant nu poate explica. Familia şi apropiaţii lui sunt convinşi că Igor, "fiul îngerilor", este cel care a reuşit să-şi vindece tatăl. Un băieţel cu puteri mira­culoase. Un copil ce s-a născut pentru a schimba soarta propriului său tată şi, probabil, a mai multor oameni. Căci de atunci, Igor a început să-i vindece pe toţi sufe­rinzii care îi cer ajutorul. "Îngerii m-au învăţat cum să-mi folosesc darul ce stătea ferecat în mine. De atunci, am început să văd aura fiecărui om şi, în func­ţie de culoarea şi consistenţa ei, îmi dau seama de afec­­ţiunea fiecăruia. Prin pasele energetice pe care le exercit asupra suferindului, preiau asupra mea boala pe care o alung apoi, spălându-mi trupul cu apă sfin­ţită".

Culoarea viitorului

Capacităţile deosebite ale lui Igor Ionin au fost atent studiate de mai mulţi savanţi din Rusia, medici, psi­hologi, fizicieni, specialişti în parapsihologie. Bă­iatul-vraci a fost invitat la multe emisiuni televizate, la conferinţe şi manifestări ştiinţifice. Despre el s-au scris zeci de articole şi s-au realizat mai multe filme docu­mentare. Aşa a aflat despre abilităţile lui Igor şi Galina Baghirova, expert în psihologia copilului, cea care de ani de zile studiază fenomenul copiilor indigo. Ea în­săşi renumită în Rusia pentru capacităţile sale extra­sen­zoriale, Galina Baghirova a lansat, în urmă cu câţi­va ani, campania de educare şi conştientizare a părin­ţilor "Copilul meu are un al şaselea simţ". Prin inter­me­diul cursurilor, conferinţelor şi al unor show-uri tele­vi­zate, psihologul Baghirova îi invită pe părinţii copiilor cu proprietăţi extrasenzoriale să îşi împărtă­şească ex­perien­ţele, încercând astfel să con­ştientizeze şi sen­sibilizeze opinia publică în legătură cu faptul că aceşti copii nu sunt nişte "ciudăţenii" ale naturii, ci re­pre­zentanţii noii rase umane.

Renumita specialistă în parapsihologie a pus bazele unei şcoli speciale la Moscova, unde copiii indigo în­vaţă cum să-şi descopere şi înţeleagă puterile cu care au fost înzestraţi, să şi le dezvolte şi să le valorifice. Aici sunt înscrişi zeci de copii cu diferite abilităţi, unii prevăd viitorul, alţii comunică cu spiritele, alţii sunt capabili să pună diagnosticul unei afecţiuni prin simpla atingere ş.a.m.d. Igor Ionin este unul dintre cei mai activi cursanţi ai săi. Căci, în cadrul şcolii, se ţin şi diferite conferinţe demonstrative, prin intermediul că­ro­ra Galina Baghirova încearcă să dovedească pu­blicului că înzestrările acestor copii sunt cât se poate de reale. Cel mai des utilizat experiment este cel prin care se dovedeşte că subiecţii sunt capabili de a vedea ceea ce oamenii obişnuiţi nu văd. Recent, în capitala rusă a avut loc o astfel de demonstraţie. La experiment au luat parte cinci copii indigo.

Experimentul "al şaselea simţ"

Subiect: Nikita Sivan. Vârsta: 10 ani. Abilităţi: îşi poate dirija cu uşurinţă energiile, poate găsi, cu ajutorul minţii, obiecte ascunse. Poate citi informaţiile finan­ciare confidenţiale de pe un card bancar, doar printr-o simplă atingere.
Subiect: Elizaveta Ciumakova. Vârsta: 10 ani. Abi­lităţi: Prin simpla atingere a unui obiect, poate spune cui aparţine şi ce fel de persoană este posesorul.

Subiect: Litvinenko Mihail. Vârsta: 14 ani. Abilităţi: Clarviziune. Poate "citi" cu mâinile, legat la ochi. Pre­ve­de acţiunile viitoare, de exemplu, cine va veni în casă sau cine va telefona.
 
Subiect: Ana Ivanova. Vârsta: 15 ani. Abilităţi: Clar­­viziune. Este capabilă să vorbească despre viaţa unei persoane doar prin atingerea acesteia sau chiar printr-o discuţie telefonică. Citeşte gândurile.

Subiect: Galia Taganova. Vârsta: 11 ani. Abilităţi: Vede spiritele oamenilor morţi şi comunică cu ele.
Experimentul s-a desfăşurat astfel: Galina Baghi­rova a invitat pe rând copiii într-o cameră goală şi i-a rugat să se aşeze pe scaun. Apoi, au fost legaţi la ochi şi Baghirova a început să le "acordeze" aşa-numitul "ecran interior". Ea susţine că toţi aceşti copii deţin un astfel de mecanism, denumit "ecran interior", prin in­termediul căruia pot vedea lumea înconjurătoare legaţi la ochi şi pot extrage din imaginile care li se pro­iectează date exacte despre lucrurile pe care le văd.

"Imaginează-ţi că te afli pe malul mării şi descrie-mi sentimentele pe care le trăieşti!" - se aude vocea gravă a Galinei Baghirova. "Văd o mulţime de peş­tişori care înoată prin apa limpede. Mă simt gro­zav!" - spune subiectul.

După o serie de astfel de întrebări, se trece la etapa a doua. În spatele copilului legat la ochi, pe perete, cu ajutorul unui dispozitiv, se proiectează diferite imagini. Una din ele reprezintă o pereche de tineri îndrăgostiţi. Copilul indigo pune mâna în dreptul inimii: "Bărbatul se află în stânga, iar fe­meia în dreapta. Simt că între ei există o le­gătură puternică." "Sunt frate şi soră?", în­tre­rupe Baghirova. "Legătura dintre ei nu este de sân­ge, ci de suflet!".

În ultima fotografie este înfăţişată o tânără, îm­bră­cată într-o rochie roşie, stând pe un scaun. După ce copilul descrie întru totul imaginea pe care o vede pe propriul său ecran interior, adaugă că fata nu poate merge. Imediat, pe scenă apare, în scaun cu rotile, fata din fotografie. "Este uimitor! Deşi în imagine sunt eu, fără cărucior cu rotile, copilul a ştiut, a văzut cu ochii minţii că nu pot merge!" - confirmă tânăra. Experimentul a fost un adevărat succes. Toţi copiii indigo au reuşit să-şi activeze "ecranul inte­rior", al treilea ochi, ochiul cu care pot vedea lu­cruri pe care oamenii obişnuiţi nici nu şi le ima­ginează. Aproape toţi copiii deţin asemenea abi­lităţi, însă acestea nu sunt activate. "Cu câteva de­cenii în urmă, cu un asemenea dar era înzestrat un copil dintr-o mie. Abilită­ţile se dez­voltau la unul dintr-un milion. Iar ge­niu, cu adevărat, nu era decât unul din zece mi­lioane. Această sta­tis­tică însă nu mai este va­la­bilă. Ea aparţine tre­cutului, căci astăzi asistăm la apariţia pe lume a unui număr impresionant de copii cu un intelect cu adevărat neobişnuit".

Este copilul dumneavoastră unul indigo?

Despre fenomenul copiilor indigo s-a vorbit încă din anii `70 ai secolului trecut. Ideea a fost pen­tru prima dată formulată de specialista ame­ricană în parapsihologie Nancy Ann Tappe, care susţinea că aceşti copii, care se disting prin aura lor de culoare albastră-violet, deţin capacităţi extrasen­zo­riale, telepatice şi de clarviziune, au un IQ foarte mare, sunt foarte talentaţi şi extrem de sensibili. Astăzi, specialişti precum Galina Baghirova încearcă să atragă atenţia opiniei publice asupra faptului că aceşti copii se nasc în număr tot mai mare şi că ei trebuie educaţi şi formaţi într-un anume spirit, în şcoli speciale, acolo unde îşi pot dezvolta şi exersa abilităţile. "Ei reprezintă viitorul omenirii, de aceea tre­buie să le acordăm o atenţie deo­sebită!", afir­mă Galina Baghirova. "Sunt mulţi părinţi care se întreabă cum îşi pot da seama dacă copilul lor este unul indigo".

Iată testul pe care psiho­logul rus îl pro­pune părinţilor, pentru a verifica acest lucru.

1. Are copilul dvs. o sensibilitate excep­ţională, afla­tă la graniţa cu supranaturalul? De exemplu, deţine abi­litatea de precogniţie, de anticipare a eveni­men­telor?
2. Se simte mai bine când este singur, în natură sau în preajma animalelor?
3. Deţine capacitatea uluitoare de a detecta, cu exac­titate, o minciună? Ştie fără să dea greş când ci­neva minte?
4. Are sau a avut tulburări de concentrare şi atenţie?
5. Şi-a exprimat copilul dvs. ideea potrivit căreia s-a născut pe Pământ cu o misiune extrem de impor­tantă? (chiar dacă încă nu ştie ce fel de misiune).
6. Vorbeşte copilul dvs. despre culorile şi despre lu­minile care îi în­conjoară pe oameni?
7. Aţi observat la copilul dvs. senti­mentul furiei, atunci când se discută des­pre problemele glo­bale, cum ar fi po­luarea mediului, să­ră­cia şi foametea, co­rupţia guvernelor sau războaiele?
8. Copilul dvs. ştie exact ce trebuie să facă atunci când vine vorba despre ac­tivităţi ce se des­făşoară acasă sau la şcoală?
9. Are dificultăţi de acceptare a ideii de autoritate absolută?
10. Se diferenţiază de ceilalţi copii printr-un puternic sentiment al importanţei sale, un sentiment că "merită să fie aici"?
11. A menţionat vreodată, măcar în treacăt, despre un eveniment care nu se petrecuse, că urmează să se întâmple?

Dacă aţi răspuns cu "da" la cel puţin cinci întrebări din test, atunci probabilitatea ca pruncul dvs. să fie considerat un copil indigo este foarte ridicată.

Iată şi princi­pa­lele trăsături ale co­pilului indigo:

* Emisfera dreap­tă a creierului este mult mai dez­voltată şi, cel mai adesea, aceşti copii sunt stân­gaci. Emis­fera dreaptă este centrul percepţiilor, intui­ţii­lor, în­ţelegerii in­tu­itive, nonverbale, es­te partea care ges­tio­nează ritmul, mu­zi­ca, imaginaţia, cu­loa­rea, visarea.
* Interesele şi hobby-urile lor sunt extrem de va­riate, uneori la poluri opuse. De exemplu, pot fi pa­sionaţi, în acelaşi timp, de matematică şi istorie, de lite­ratură şi informatică.
* Deţin supercapacităţi în tehnologie, de multe ori au sentimentul de unitate, de armonie între ei şi dife­ritele dispozitive electronice. Au o viteză operaţională fantastică, de cele mai multe ori reuşind să "bată" cu uşurinţă un computer.
* Le place să-şi asume riscuri, sunt foarte pasionaţi de sporturile ex­tre­me (schi, snow­boarding, ciclism montan, alpinism etc.).
* In­tui­ţia şi capa­ci­tatea de a anticipa evenimente sunt extrem de dez­vol­tate. Deţin un sen­zor puternic de de­tectare a perico­lului.
* Au un interes aparte pentru mis­ticism, de la astro­logie până la tex­tele Scripturii. De multe ori deţin cu­noştinţe nebănuite, sunt depozitari de informaţii, acu­mu­late nu se ştie de unde. De exemplu, cunosc tainele acu­punc­turii, ale masajului energetic, fără un studiu prealabil.

În religiile şi culturile tuturor popoarelor există pro­feţia despre sfârşitul lumii. Dar oare acest final va însemna dispariţia completă a rasei umane sau poate doar omul contemporan va fi înlocuit cu "omul nou"? Mulţi savanţi de renume mondial recunosc faptul că pe Pământ apare o nouă rasă umană. Acest om al vii­to­rului va deţine ca­pa­cităţi fenome­nale ale creierului, va fi capabil să an­ti­ci­peze viitorul, va avea puterea de a tămădui orice boa­lă şi va putea că­lători în patru di­­men­siuni. Ase­me­nea oameni au în­ceput deja să se nas­­că pe Pământ. Ei sunt "copiii in­di­go".
 
Natasa Galche, Formula AS

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
6

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
57

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
15

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...