Rețetă de post: Chiftele cu ciuperci și cartofi

Pentru că suntem în postul Adormirii Maicii Domnului, iată o rețetă simplă și gustoasă, chiftele cu ciuperci și cartofi.

Ingrediente:
4 cartofi (mari) fierti, 2 cepe, 280 gr ciuperci conserva, 1 legatura patrunjel, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare si piper dupa gust, ulei si faina pentru prajit.

Mod de preparare
Intr-un vas adaugam cartofii fierti zdrobiti, ciupercile taiate marunt, patrunjelul taiat marunt, ceapa razuita, pesmetul, faina, sarea si piperul.
Se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.

Formam chiftelele  cu ajutorul fainei si se prajesc bine  in ulei incins, pe ambele parti.

Chiftelele se scot pe hartie absorbanta, apoi se aseaza pe platou.

Se pot servi cu sos de legume, garnituri, salate, mujdei de usturoi etc.

Sursa bucataria-romaneasca.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Gino Iorgulescu la șefia LPF: ”Nu avem un preşedinte. El este un tip inteligent!”

astăzi, 11:29

Mai mulți patroni fotbalul românesc l-au ”atacat” pe Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în ultimele zile. Oficialul a fost numit în funcţie &...

LA MULȚI ANI! Preotul pe care botoșănenii nu îl uită împlinește astăzi 75 de ani! (Foto)

astăzi, 11:00

Chiar dacă de mulți ani locuiește departe de Botoșani, credincioșii de acasă îl păstrează în suflet drept unul dintre preoții cu inima blândă și sfatul înțelept, p...

Zi de 13 cu ghinion: Amenzi de 30.000 lei pentru trei șoferi români în Vama Stânca!

astăzi, 10:41

Echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra unor microbuze, conduse de cetățeni români, ascunsă ș...