Remorcă neînmatriculată, descoperită în trafic de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Remorcă neînmatriculată, descoperită în trafic de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Dorohoi efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un autoturism ce avea ataşată o remorcă fără număr de înmatriculare sau înregistrare, informează Serviciul Teritorial de Poliție de Frontieră (STPF) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, joi, în jurul orei 12:30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Cristineşti, un ansamblu rutier, format dintr-un autoturism marca Volkswagen Passat şi o remorcă, condus de un localnic în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că remorca în cauză nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată”, transmite comisarul Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Spune-ne opinia ta