Radu Turcanu candideaza singur pentru sefia DGFP, pentru postul de director adjunct candidatul nu s-a mai prezentat la concurs!

Radu Turcanu candideaza singur pentru sefia DGFP, pentru postul de director adjunct candidatul nu s-a mai prezentat la concurs!

RADU TURCANU

Directorul Directiei Generale a Finantelor Publice nu a avut contracandidat la concursul organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Astazi a avut loc proba scrisa, urmand ca pe 7 decembrie sa fie sustinut si interviul.

"Astept rezultatul la proba scrisa. Am fost singurul candidat pentru acest post. Sunt sase judete care sustin concurs, nu numai judetul Botosani, si pentru toate cele sase posturi a fost cate un singur candidat", a declarat Radu Turcanu, director al DGFP Botosani.

Postul a fost scos la concurs dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca o parte dintre dispozitiile pentru modificarea si completarea Legii 188/1999 privind Statutul Functionarilor Publici sunt neconstitutionale.

Si postul de director adjunct a fost scos la concurs, inscriindu-se Petru Luca, cel care l-a ocupat pana acum, dar acesta nu s-a mai prezentat la concurs.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
479

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
154

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
425

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...