Fetita de 11 ani, violata de un barbat de 31 de ani, suferea de lipsa afectivitatii in propria familie

Fetita de 11 ani, violata de un barbat de 31 de ani, suferea de lipsa afectivitatii in propria familie

 FELICIA MIHAI  

Fetita de 11 ani, din Catamarasti Deal, violata de un barbat cu 20 de ani mai in varsta, a ramas internata in Centrul de Primire a Minorului in Regim de Urgenta. Copila beneficiaza de consiliere psihologica din partea specialistilor, precum si de suport din partea profesorilor de la scoala.

"Fetita are rezultate scolare satisfacatoare, cu interes din partea scolii pentru a o sustine, profesoara de romana a fost saptamana trecuta si a dat teza cu ea in particular la Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta", a declarat Felicia Mihai, directorul Complexului de Servicii Comunitare Destinate Protectiei Copilului.

Din discutiile pe care le-au avut pana acum cu micuta, psihologii au concluzionat ca fata sufera foarte mult din cauza lipsei de afectivitate, de care nu a beneficiat nici macar in sanul familiei. 

"Era o imaturitate emotionala, afectiva, aici era deficitul si o comunicare defectuoasa intre ea si parinti, pe un fond familial nestabil si cu anumite disfunctionalitati in cadrul familiei si din aceasta cauza se accentua aceasta stare. In ceea ce priveste informatiile despre viata, despre viata sexuala, despre relationarea cu ceilalti aici era un minus, in niciun in caz in ceea ce priveste potentialul sau intelectual", a spus Valentina Olariu, psiholog.
 
Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, impreuna cu autoritatile locale din comuna Mihai Eminescu, vor face o ancheta sociala, pentru a vedea daca fetita mai poate fi integrata in familie. Ea mai are acasa cinci frati, iar in urma anchetei se va stabili daca acestia raman in familie sau se impune institutirea unei forme de plasament.

Va reamintim ca, timp de trei zile, fetita a fost violata in repetate randuri de un barbat in varsta de 31 de ani, care de altfel a fost cel care a luat-o de la domiciliul ei.

Barbatul este din localitatea Tudora, judetul Botosani, insa de ceva timp locuieste in localitatea Serbauti, judetul Suceava, intr-o casa pe care proprietarii i-au dat-o in grija.

El a cunoscut-o pe fetita cu doua saptamani inainte ca aceasta sa dispara, a reusit sa intre in nenumarate randuri in vorba cu ea, ademenind-o cu diverse bunuri, iar in noaptea de 20 spre 21 noiembrie a luat-o din fata portii.

Barbatul este acum in arest, fiind acuzat de viol.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
51

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
92

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
61

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...