Radu Mazare nu scapa de "beciul domnesc". Ramane in arest inca 30 de zile

Instanta suprema a admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva a primarului suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii.

Cererea de prelungire cu 30 de zile a mandatelor de arestare preventiva emise in 2 aprilie pentru Radu Mazare si omul de afaceri botosanean Sorin Strutinsky, judecata marti la instanta suprema, a fost admisa miercuri de judecatorul de drepturi si libertati.

Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de Radu Mazare si Sorin Strutinsky tot la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost arestat in 2 aprilie, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare si pentru Strutinsky, insa acesta era deja arestat preventiv intr-un alt dosar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...