"Naşul" despre Băsescu: "E curajos, e bărbat!"

"Naşul" despre Băsescu: "E curajos, e bărbat!"
Simpatia realizatorului tv Radu Moraru pentru Traian Băsescu nu mai este un secret pentru nimeni. Iar preşedintele pare să-i răsplătească fidelitatea, prin apariţii din ce în ce mai dese la B1TV. "Imaginea care i s-a creat lui Băsescu în presă este total falsă şi îi împiedică pe adversarii săi să-l vadă cu adevărat", spune Moraru.

Într-un interviu acordat PRO TV Magazin, realizatorul TV Radu Moraru vorbeşte de "relaţia" sa cu preşedintele Traian Băsescu.

"În politică, Băsescu este ca un jucător de şah: îşi pregăteşte foarte bine mutările. Imaginea care i s-a creat lui Băsescu în presă este total falsă şi îi împiedică pe adversarii săi să-l vadă cu adevărat. E curajos, e bărbat, vrea să câştige întotdeauna. Are aproape profilul unui om de dreapta, eu fiind de dreapta...", spune Moraru, citat de RTV.

Realizatorul tv recunoaşte, însă, că nu apreciază la Traian Băsescu "faptul că a permis să i se creeze această imagine proastă pe care o vedem pe unele posturi TV. Uneori, pare că îşi pierde răbdarea şi sare din "pătrăţica" declaraţiilor pe care le poate face un preşedinte", încheie Moraru.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
340

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
487

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...