"Este firesc ca un interviu sa poata reclasa candidatii", spune sefa CJ despre concursul pentru postul de manager al Scolii Populare de Arta!

"Este firesc ca un interviu sa poata reclasa candidatii", spune sefa CJ despre concursul pentru postul de manager al Scolii Populare de Arta!

 CATALINA LUPASCU, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

"Nu m-am simtit atacata de domnul Aionitoaei, este doar o modalitate de comunicare pe care domnul Florin a abordat-o", spune Catalina Lupascu.

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, pana in prezent nu a fost inregistrata nicio constestatie la rezultatul concursului de marti, pentru functia de manager al Scolii Populare de Arte, concurs castigat de Liviu Andronic, consilier judetean din partea PNL.

Referitor la scrisoarea deschisa trimisa presei de catre candidatul care s-a clasat pe locul doi la acest concurs, actorul Florin Aionitoaei, vicepresedintele CJ Catalina Lupascu a precizat ca a avut o discutie pe tema amintita in acea scrisoare, dar nu se simte atacata de Florin Aionitoaei, considerand ca acea scrisoare deschisa este doar o modalitate de comunicare a actorului.

"Am citit in presa scrisoarea deschisa a domnului Aionitoaei si am vazut ca a facut referire si la o discutie pe care a avut-o cu mine, inainte de a intra la concurs, privitoare la faptul ca un om construit in perioada socialista nu ar fi un bun conducator intr-o perioada postmodernista, discutia pornind de la contextul politic actual. Am avut aceasta discutie cu dumnealui, dar asta nu inseamna ca am facut o atingere cuiva avand in vedere ca toti cei de fata la acea discutie avem o parte din noi formata in perioada comunismului. Chiar nu m-am simtit atacata de domnul Aionitoaei, este doar o modalitate de comunicare pe care domnul Florin a abordat-o", a spus Catalina Lupascu.

In opinia vicepresedintei CJ, proba interviului reprezinta cea mai importanta proba, mai ales daca este vorba despre un concurs de management, intrucat comisia trebuie convinsa de candidat daca acesta poate duce sau nu la indeplinire strategia mentionata in proiectul prezentat.

"Nu m-am implicat in acest concurs si chiar nu doresc sa ma implic, eu sunt convinsa ca fiecare candidat care a trecut prin aceasta proba de interviu realizeaza la un moment dat unde a  gresit si cum, nu trebuie sa uitam ca interviul este o proba forte intr-un concurs de management, fiindca la interviu ai in fata omul, viitorul manager, este cel care trebuie sa te convinga ca va duce la indeplinire proiectul de management si ca tintele strategice propuse in proiectul de management sunt realiste si de indeplinit. Atunci este firesc ca un interviu sa poata reclasa candidatii", a adaugat vicepresedinta CJ.
 

Vezi SCRISOARE DESCHISA: Draga domnule invatator Liviu Andronic, consilier judetean!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
17

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
71

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
119

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...