SCRISOARE DESCHISA: Dragă domnule învăţător Liviu Andronic, consilier judeţean!

SCRISOARE DESCHISA: Dragă domnule învăţător Liviu Andronic, consilier judeţean!

FLORIN AIONITOAIE

Ne cunoaştem de foarte multă vreme.
Îmi cer scuze pentru că n-am putut onora invitaţia dumitale la cafea. Nu eram în preajma Consiliului Judeţean, unde erai dumneata când m-ai invitat.
Referitor la concurs.
Te-aş felicita dacă n-aş şti că marţi după-amiază comisia a hotărât să te elimine din concurs.
Te-aş felicita dacă miercuri dimineaţa nu ne-am fi întâlnit când ai ieşit de la directorul Dănuţ Huţu, unul dintre membrii juriului (ştiai că n-ai voie să faci asta?).
Te-aş felicita dacă n-aş şti că n-ai putut să te abţii să nu scrii în lucrarea dumitale că eşti consilier judeţean (ştiai că n-ai voie să faci asta?).
Ce crezi, greşesc?… Poate că după ce te uiţi în oglindă!
Ce crezi?... Colegul dumitale, domnul ing. Niţură îi poate şopti nepotului, după ce s-a uitat în oglindă: "Dragul bunicului, să nu minţi şi să fii cinstit în viaţă, aşa ca mine!?".
Domnul consilier judeţean Narcis Ştefan îi poate spune fiicei dumnealui: "Du-te, draga tatii, şi urmează Şcoala Populară de Arte. Am avut grijă ca anul 2019 să nu fie capitală culturală europeană. L-am eliminat pe naiv cu legea".
Cât despre ceilalţi membri ai comisiei, după cum am spus şi colegei dumitale de profesie, doamna Lupaşcu: "Nu poţi să vorbeşti de postmodernism când toată viaţa ai propovăduit realism–socialismul. Şi zic asta nu din "infatuare", aşa cum aţi stabilit în comisie de comun acord, în consens deplin, cu toţii.
Poate îţi explic la o cafea că nu-s ranchiunos. Dacă o plăteşti dumneata.
Eu am câştigat proiecte şi am şi pierdut proiecte la Phare sau FEADR, sau alţi finanţatori.
Acesta este unul dintre cele pierdute. Din păcate, pentru noi toţi.
Culmea e că amândoi ştim asta…
Acum ce mă sfătuieşti să fac?

Al dumitale, cu stimă,
Actor Florin Aioniţoaei


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
77

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
74

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
144

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...