"Din dragoste" pentru Perla: Cum arata Centrul Vechi, bijuteria arhitectonica a Botosanilor! FOTO

"Din dragoste" pentru Perla: Cum arata Centrul Vechi, bijuteria arhitectonica a Botosanilor! FOTO

O parte dintre cladirile recent renovate din Centrul Vechi au devenit deja tinta celor care nu au cei sapte ani de acasa si care tin cu orice pret sa isi manifeste "dragostea" pe pereti.

Pe peretele unei cladiri care a fost reabilitata in cadrul proiectului derulat de municipalitate, si care nici macar nu a fost data in folosinta, au fost scrise cu spray negru mai multe cuvinte.

Din cate se pare, este vorba despre un tanar care a tinut mortis ca toata lumea sa stie cine sunt fetele pe care le iubeste: Perla si Casandra.





Aceasta nu este insa o problema noua in Centrul Istoric, si peretii vechilor cladiri fiind pictati cu fel de fel de mesaje.

"Astfel de fapte au mai fost constatate in Centrul Vechi si au fost savarsite de tineri. Este in primul rand o problema de ecuatie si mentalitate. In cursul zilei de miercuri am amendat un tanar in varsta de 17 ani, cu amenda de 100 de lei, pentru ca a scris pe una dintre cladirile recent renovate din Centrul Vechi. Am primit sesizari si din partea cetatenilor. Noi avem in permanenta, 24 de ore din 24, o patrula care desfasoara activitati de patrulare in Centrul Istoric", a declarat Bianca Albu, purtator de cuvant in cadrul Politiei Locale Botosani.





Toate aceste aspecte au fost prezentate si reprezentantilor romilor, in cadrul intalnirii care a avut loc la sfarsitul anului trecut la Primarie, cu reprezentantii municipalitatii. Atunci, cei de la Politia Locala au prezentat filmulete cu faptele pe care le savarsesc unii cetateni care locuiesc in Centrul Vechi, iar reprezentantii romilor au spus ca vor purta discutii cu acestia pentru a nu mai provoca stricaciuni.

Din cate se pare, insa, sunt in continuare unii certati cu bunele maniere, pentru care civilizatie inseamna sa strice ceea ce este frumos.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
262

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
324

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
729

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...