Nova Apaserv a inceput debransarea datornicilor!

Nova Apaserv a inceput debransarea datornicilor!

Furnizorul serviciilor de apă și canalizare S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a demarat, începând cu 1 februarie 2012, o amplă campanie de recuperare a creanțelor atât de la persoane fizice, cât și de la agenți economici și instituții publice.

În lunile decembrie 2011 și ianuarie 2012 au fost trimise somații către toți utilizatorii care înregistrează datorii mai vechi de 90 de zile urmând a se proceda la sistarea serviciilor de apă-canal prestate de societate.

Măsurile vor fi luate atât împotriva utilizatorilor persoane fizice, dar și a societăților comerciale sau a instituțiilor publice care înregistrează debite restante.

Având în vedere că realizarea indicatorilor economici ai societății depind în mod direct și de gradul de realizare a încasărilor, nu vor fi făcute excepții în aplicarea măsurilor stabilite, transmite societatea Nova Apaserv.

"Va fi făcută aplicarea prevederilor clauzelor contractuale, respectiv a articolului 6.8 al. (1) litera "a", conform căruia operatorul va întrerupe furnizarea serviciilor în cazul în care utilizatorul nu achită facturile în perioada de scadență. Reluarea furnizării serviciilor se va face numai după achitarea integrală a debitului restant și a penalităților aferente dar și a taxei de sistare și reluare a furnizării ce va fi achitată separat", se arata in comunicatul remis redactiei.

Măsurile menționate au fost deja aplicate pentru șase agenți economici și 10 utilizatori persoane fizice.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
46

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
236

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
113

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...