"Copil ca tine sunt şi eu", spun elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Botoşani

"Copil ca tine sunt şi eu", spun elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Botoşani
La Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Botoşani s-a desfăşurat prima activitate din cadrul proiectului de parteneriat educaţional "Copil ca tine sunt şi eu".

Proiectul se derulează în perioada septembrie 2010- iunie 2011 şi are ca scop îmbunătăţirea gradului de integrare a elevilor cu cerinţe educative speciale în colectivele de elevi din şcolile de masă prin activităţi cultural artistice, activităţi de socializare realizate în echipă, implicarea părinţilor în cadrul acestor activităţi şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare între şcoală - familie - comunitate în privinţa creării unui mediu incluziv.



Parteneri în acest proiect sunt Centrul Şcolar pentru Educaţie Incuzivă, Şcoala cu clasele I-VIII Nr.1 "Sf.Nicolae", Asociaţia "Împreună vom reuşi!", Şcoala cu clasele I-VIII Nr.16, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Psihopedagogică.

În cadrul activităţii de astăzi cu titlul "Să facem cunoştinţă", copiii au reuşit să se cunoască mai bine prin discuţii libere,jocuri de inter-cunoaştere, lucru în echipă iar cei mai talentaţi au recitat poezii, au cântat şi au prezentat lucrări plastice. Toţi elevii participanţi au primit diplome de participare.

Coordonatorii proiectului, instit. Gîza Mihaela şi prof. Hriţcu Daniela, doresc ca prin aceste activităţi să unească prin punţi ale prieteniei şi toleranţei copiii din şcolile partenere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
255

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
314

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
707

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...