Proiectul privind noua modalitate de facturare a consumului de apă, RETRAS de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean!

Proiectul privind noua modalitate de facturare a consumului de apă, RETRAS de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean!
Proiectul de hotărâre ce ar fi trebuit supus dezbaterii și aprobării în ședința de Consiliu Județean de joi, privind aprobarea Metodologiei de defalcare și facturare a cantităților de apă, a fost retras de pe ordinea de zi de președintele Consiliului Județean.

Proiectul a primit aviz negativ din partea comisiei juridice, un alt motiv pentru care a fost retras fiind și numeroasele comentarii din spațiul public.  

“Cred că nu s-a înțeles foarte bine nici despre ce era vorba în acest proiect de hotărâre și vom reveni la următoarea ședință. Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi", a anunțat Gheorghe Sorescu, în debutul ședinței de Consiliu Județean.

Cristian Romanovschi, directorul comercial al societății Nova Apaserv, a explicat că modificări semnificative nu au fost operate, fiind vorba doar despre modul de calcul în condominiu, precizând că regulamentul serviciilor de apă și canalizare nu este al operatorului, este al serviciului de utilitate publică, și este obligatoriu pentru orice operator.

“Modificări majore ale metodologiei nu sunt, doar atât că absolut toate calculele referitoare la acest mod de defalcare a cantităților din cadrul condominiului nu mai au ca bază de plecare numărul de persoane care locuiesc în condominiu  ci numărul de unități imobiliare din cadrul condominiului", a spus Romanovschi.

Citește și Nu dai indexul la apă, plăteşti şi de două ori mai mult! O nouă modalitate de facturare a consumului! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
11

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
92

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
28

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...