Profesor batut crunt de un elev, intr-un liceu din Saveni!

Ieri la amiaza, politistii din Saveni au fost sesizati de catre directorul unei institutii de invatamant din localitate despre faptul ca, intr-o sala de clasa, un profesor a fost lovit de catre un elev al scolii.

Din primele verificari efectuate de catre politisti, s-a stabilit ca Dumitru Pancu, de 46 ani, profesor la Liceul Teoretic "Mihai Ciuca" din orasul Saveni, dupa terminarea orelor, la ora 14.00, a ramas la catedra dupa iesirea elevilor, pentru a-si strange materialele folosite in timpul orei.

La un moment dat, a intrat in sala de clasa  Adi-Eugen Corolea, de 18 ani, din comuna Stiubieni, judetul Botosani, care ii este elev in clasa a XII-a, si care la un moment dat a inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioarele, fara motiv.

Strigatele lui  Dumitru Pancu au fost auzite de catre un coleg professor, B. Ciprian, care a intervenit, oprindu-l pe agresor sa mai loveasca.

"In urma loviturilor primite, P.Dumitru a fost trimis de urgenta la Spitalul Orasenesc Saveni, de unde, ulterior, a fost transferat si internat la Spitalul Judetean Botosani, cu diagnosticul traumatism cranian forte, hematom masiv facies stang", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In cauza se continua cercetarile, urmand ca, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale si pozitia victimei, sa se propuna solutie procedurala. Tanarul este la prima abatere de acest gen. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

INSP: Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână

Vineri, 30 Septembrie 2022
57

Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână în România, numărul total ajungând la 44, a informat, joi, Institutul Naţional de Sănătate Pu...

Autoritățile locale vor fi obligate să implementeze colectarea separată a deșeurilor textile și periculoase. Noi reguli privind gestionarea deșeurilor, adoptate la Guvern

Vineri, 30 Septembrie 2022
40

Din cauza nivelului redus al îndeplinirii de către autoritățile administrației publice locale a obligațiilor ce le revin în materia gestionării deșeurilor, România se află sp...

Cei ce vor să-și înlocuiască becurile convenționale cu becuri LED vor putea primi de la stat vouchere de 200 de lei

Vineri, 30 Septembrie 2022
119

Persoanele fizice interesate de schimbarea becurilor convenționale pe care le folosesc acum în locuințe, ce au un consum mare de energie electrică, cu unele LED, ce consumă mai puțin, vor p...