Procurorii vor cere prelungirea mandatului de arestare in cazul medicului Teodoriu!

Procurorii vor cere prelungirea mandatului de arestare in cazul medicului Teodoriu!

 TITIANA UNGUREANU  

In cursul saptamanii viitoare expira cele 29 de zile de arest prevenitv pentru medicul Liliana Teodoriu, insa procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani vor solicita prelungirea mandatului de arestare cu inca 30 de zile.

Totodata, procurorii au respins solicitarea doctoritei de a fi supusa unei expertize medicale, Liliana Teodoriu motivand in cerere ca starea de sanatate nu ii permite detentia.

In prezent, medicul Liliana Teodoriu, de la Cabinetul de expertiza medicala de la Casa de Pensii, se afla in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, fiind acuzata de luare de mita in forma continuata.

“Saptamana viitoare expira cele 29 de zile de arest preventiv si vom cere prelungirea cu inca 30 de zile. Cererea se face cu opt zile inainte de expirarea termenului, pentru ca instanta sa aiba timp, cel putin 5 zile, sa o analizeze. Noi am luat toate masurile necesare si in arest i s-a asigurat asistenta medicala in permanenta si tratament medical necesar, pe care il lua in fiecare zi, anterior acestei perioade", a declarat Titiana Ungureanu, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Pana acum, peste 20 de persoane au venit si s-au autodenuntat, declarand ca au dat mita medicului Teodoriu, la solicitarea acestei, sumele variind intre 200 si 800 de lei.

“Imediat dupa ce s-a mediatizat cazul au venit foarte multe persoane din proprie initiativa si au solicitat sa luam in considerare declaratiile lor, aratand ca au dat bani, ca au fost purtati pe drumuri de doctorita. Cei care au venit la noi din proprie initiativa sunt chiar persoane cu probleme, oameni cu boli grave, necajiti, de la tara", a precizat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
462

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
632

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
736

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...