S-a răsturnat la ieşirea din Suceava spre Botoşani

S-a răsturnat la ieşirea din Suceava spre Botoşani
Un şofer din Botoşani care conducea un autoturism de teren ce tracta o remorcă s-a răsturnat în afara drumului, la ieşirea din Suceava spre localitatea de domiciliu. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.45, pe DN 29, în zona cartierului Tinereţii, spre Plopeni.

Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul din Botoşani, care venea dinspre Suceava, a lovit uşor în lateral o maşină care venea din sens opus, în încercarea de a evita un impact frontal acesta trăgând puternic de volan, intrând în balans şi răsturnându-se. Şoferul nu avea viteză, astfel că nici el şi nici cei trei pasageri din maşină nu au suferit leziuni corporale, scrie Monitorul de Suceava.

Având în vedere că a fost vorba de un accident soldat doar cu pagube materiale, poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava nu au întocmit dosar penal. Totuşi, pentru că nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în mers, şoferul din Botoşani a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în cuantum de 402 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
15

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
34

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...