Ministrul Finantelor: De la 1 ianuarie cresc pensiile

Ministrul Finantelor: De la 1 ianuarie cresc pensiile
Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, a declarat luni seara ca exista posibilitatea ca de la 1 ianuarie 2012 sa se mareasca pensiile.

"De la 1 ianuarie 2012 cresc pensiile. Acest lucru a fost deja negociat cu FMI-ul, iar pensiile vor creste, in urma aplicarii ratei de inflatie si a cresterii cu 50% a salariului mediu, potrivit Legii Pensiilor", a declarat Ialomitianu la 10TV, citat de Jurnalul National.

Ministrul a mai precizat ca pe parcursul anului 2012, bugetarii vor primi in doua transe ce li s-a luat in 2009 si Romania nu se va mai confrunta cu masuri de austeritate: "Anul viitor bugetarii vor primi inapoi, in doua transe, ce li s-a luat in 2009. In Romania nu vor mai fi masuri de austeritate, suntem pe crestere economica si asa vom ramane", a mai declarat Ialomitianu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
37

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
63

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...