Buhaianu: Titularizarea de anul acesta, etapa a doua a bacalaureatului fraudat!

Buhaianu: Titularizarea de anul acesta, etapa a doua a bacalaureatului fraudat!

 CATALIN BUHAIANU  

Deputatul Catalin Buhaianu a facut declaratii dure cu privire la rezultatele dascalilor botosaneni la titularizare, dand de inteles ca cei care au obtinut note mici sunt fostii elevi care in anii trecuti au fraudat examenul de bacalaureat.

"Din punctul meu de vedere, nivelul de pregatire a celor care au candidat anul acesta la examenul de titularizare reprezinta etapa a doua a ceea ce inseamna bacalaureat, bac fraudat, ajunge ca absolventul de liceu sa intre la facultate, o facultate prin care trece asa, ca gasca prin apa, si ajunge sa o termine. Se prezinta la un examen de titularizare si acolo se izbeste cu capul de zid si vede foarte clar ca nivelul sau de pregatire este unul foarte slab", a declarat democrat-liberalul Catalin Buhaianu.

Deputatul botosanean spune ca este nevoie ca profesorii din sistem sa fie de buna calitate, ei fiind cei care au menirea de a pregati viitoarele generatii de elevi.

"Situatia este, din punctul meu de vedere, destul de trista, si sper ca in sistem sa intre acele cadre didactice care sa fie foarte bine pregatite, pentru ca un profesor este un formator de opinie, sunt cei care formeaza viitoarea generatie de care Romania are nevoie si nu putem sa pregatim tinerii cu profesori de slaba calitate", a conchis Catalin Buhaianu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
310

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
447

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
576

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...