Probleme, in continuare, la magistrala de apa Leorda-Catamarasti!

Probleme, in continuare, la magistrala de apa Leorda-Catamarasti!
Potrivit directorului societatii Nova Apaserv, muncitorii au reusit sa remedieze avaria aparuta in noaptea de 11 spre 12 iunie, la magistrala de transport apa bruta Leorda-Catamarasti, in dreptul Popasului Cucorani, in schimb au aparut noi fisuri in conducta.

Din acest motiv, cetatenii care locuiesc in zona Primaverii, Piata Mica si pe strada Independentei, s-ar putea sa aiba presiunea scazuta la apa, sau chiar deloc, in cazul celor care locuiesc la etajele superioare.

“Am trimis din nou muncitorii si incercam sa rezolvam problema. Noi am reusit sa reparam conducta acolo unde s-a spart, dar din cauza vechimii acesteia, au aparut noi fisuri, si apa practic curge prin tub. Depunem toate eforturile pentru remedierea avariei", a declarat Maricel Georgescu, directorul Nova Apaserv.

Avaria aparuta la magistrala de apa a fost cauzata atat de vechimea conductei, cat si de calitatea slaba a materialului folosit la acea vreme pentru fabricarea tuburilor PREMO, conducta avand o vechime de mai bine de 20 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
14

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
87

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...