Prins la o saptamana dupa ce a furat o masina!

Ultima distractie a tinerilor botosaneni, cursele nocturne cu masini furate! Si cum, de cele mai multe ori, soferul de ocazie este beat si fara permis de conducere, cel mai simplu este sa abandoneze masina pe o straduta, in speranta ca astfel i se va pierde urma. Proprietarul are surpriza sa constate ca masina este si avariata, fiind pus la cheltuieli serioase pentru reparatii.

In dimineata de 24 februarie, in jurul orei 05.00, V. Aurel, de 53 de ani, din municipiul Botosani, a reclamat ca in timpul noptii i-a fost sustras autoturismul proprietate personala ce se afla parcat pe strada Constantin Gane din municipiul Botosani.

In urma verificarilor efectuate, autoturismul a fost gasit abandonat pe strada Viilor din municipiul Botosani, prezentand avarii ca urmare a coliziunii cu un stalp.

"Cercetarile ulterioare au condus la stabilirea cu operativitate a identitatii suspectului, respectiv F. Florin-Dumitru, de 19 ani, din comuna Trusesti, judetul Botosani, care in cursul zilei de ieri, in jurul orei 11.45, a fost depistat de catre politisti pe strada Petru Rares din municipiul Botosani", a mentionat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cel in cauza a fost condus la sediul Politiei Municipiului Botosani, unde, in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca nu poseda permis de conducere de nicio categorie.

Fata de suspect se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...