Primul consiliu local constituit în prezenţa prefectului

Primul consiliu local constituit în prezenţa prefectului
Prefectul Adrian Constantinescu a participat astăzi, 21 iunie, la depunerea jurământului de către noul primar şi la constituirea noului consiliu local al comunei Mitoc. La şedinţa publică au participat simpli locuitori, dar şi directorul şcolii din centrul comunei, şeful postului de poliţie, dirigintele oficiului poştal, un cadru medical dar şi părintele paroh.

Ceremonia a fost emoţionantă pentru noii aleşi cu atât mai mult cu cât reprezentantul guvernului în teritoriu este originar din Mitoc.

Vă felicit pentru numărul mare de voturi pe care le-aţi primit de la cetăţeni. De aceea vă revine o foarte mare responsabilitate. Oamenii v-au învestit cu încrederea lor şi sunt convins că nu-i veţi dezamăgi. Vă rog ca, respectând legile ţării, să faceţi echipă cu toţi consilierii pe care îi aveţi aici, cu toţi oamenii din comună, a fost felicitarea adresată de Adrian Constaatinescu noului primar.

Cred că sunt primul primar al comunei de după 1990, care are onoarea să fie învestit în funcţie de domnul prefect al judeţului şi îi mulţumesc pentru aceasta., şi-a încheiat discursul Sorin Scutariu, actualul edil al Mitocului.



Vasile Capotă, primarul care tocmai şi-a încheiat cel de-al treilea mandat, s-a retras din cursa electorală declarând că este momentul să lase un tânăr să continuie proiectele începute.

Constituirile noilor consilii locale au început ieri, 20 iunie, la Vlăsineşti, în prezenţa subprefectului Sebastian Tocariu, şi vor continua până pe 30 iunie.

Graficul şedinţelor de constituire a fost afişat pe site-ul Instituţiei Prefectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
554

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
61

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
69

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...