Presedintele CJ Suceava: “Reabilitarea drumului Botosani-Suceava este o prioritate si pentru noi”

Presedintele CJ Suceava: “Reabilitarea drumului Botosani-Suceava este o prioritate si pentru noi”
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, prezent joi la Botosani, la investirea in functie a primarului municipiului Botosani, a declarat ca reabilitarea drumului european Botosani-Suceava reprezinta o prioritate si pentru Suceava si vor fi facute toate demersurile necesare in vederea obtinerii finanatarii pentru acest obietiv.

Nechifor a precizat ca va discuta aceasta problema si cu primul-ministru Victor Ponta, prezent joi seara la Suceava.

“Reabilitarea drumului Botosani-Suceava reprezinta o prioritate si pentru finantare va trebui sa discutam la Ministerul Transporturilor. In seara aceasta discut si cu premierul, va fi la Suceava si cred ca este nevoie de finantari pentru ca si Botosani si Suceava sunt judete cu multi kilometri de drumuri nationale si judetene", a spus presedintele CJ Suceava.

Catalin Nechifor a mai precizat ca va avea o colaborare buna cu omologul sau de la Botosani, Florin Turcanu, dat fiind ca cele doua judete vor avea proiecte in comun.

“Avem proiecte impreuna, avem in spate si Guvernul Victor Ponta care ne va sustine, si cred ca in felul acesta putem dezvolta aceasta microregiune Suceava-Botosani. In primul rand e vorba de Aeroportul Salcea, pe care vrem sa il dezvoltam, avem si o finantare europeana in acest sens, o sa rog Consiliul Judetean Botosani sa vina alaturi de noi sa finantam si alte activitati pe aeroport. Sunt si multe proiecte economice care inseamna crearea de locuri de munca. Domnul Turcanu vorbeste romaneste ca si mine si suntem colegi de Parlament si de judet si ne vom intelege", a adaugat Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
562

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
65

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
74

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...