Primele declarații ale tatălui lui Mathias, copilul omorât din neatenție cu mașina!

Ceea ce ar fi trebuit să fie un motiv de sărbătoare în familia lui Mathias s-a sfârșit total neprevăzut.

Micuțul Mathias și-a dat ultima suflare chiar de ziua de naștere a mamei sale, după ce propriul tată l-a lovit din neatenție cu mașina.

Nenorocirea s-a petrecut săptămâna trecută, în localitatea Vorniceni, din județul Botoșani.

Bărbatul, deși consumase băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul mașinii și a dat cu spatele lovindu-l pe copil în plin. După ce și-a dat seama ce s-a întâmplat, bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat imediat la 112.

La fața locului a fost trimis un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță de la Săveni, care l-a preluat pe copilul de aproape doi ani. Între timp, personalul de pe Ambulanță a solicitat și sprijinul unui echipaj SMURD.

Din nefericire, Mathias a murit în drum spre Spitalul din Săveni.

Bărbatul avea o alcoolemie de 1,37 în aerul expirat.

Șocați de moartea fulgerătoare și neprevăzută a copilului, familia și apropiații au umplut site-urile de socializare cu mesaje de condoleanțe.

Inima și sufletul meu s-au ridicat la ceruri. Odihnă veșnică copilul meu iubit! Îngerul meu, de ce ne-ai lăsat, cum mai trăim noi fără tine!”, este mesajul transmis de mama copilului, potrivit wowbiz.ro.

Și tatăl băiatului, după ce și-a revenit, a transmis un mesaj plin de durere pe internet.

„Drum lin către ceruri îngerașul meu scump. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris tatăl copilului pe rețelele de socializare.

Citește și Tatăl care și-a omorât din greșeală copilul cu mașina era aproape de comă alcoolică!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii l-au „felicitat” cu un dosar penal, după ce a băut bine și s-a izbit cu mașina într-un gard!

astăzi, 12:03
50

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizați cu privire la faptul că în satul Buhăceni, comuna Trușești, s-a prod...

Modernizarea drumului județean Borolea – Hănești a fost scoasă la licitație!

astăzi, 11:34
45

Modernizarea drumului județean DJ 294C, Borolea – Hănești, a fost scoasă la licitație. Întregul proiect, în valoare de 7,5 milioane de euro, va fi finanțat exclusiv din fonduri...

Apel umanitar: Un bărbat internat în spital la Botoșani are nevoie urgentă de sânge!

astăzi, 11:00
214

Un bărbat din Botoșani are mare nevoie de sânge. Corlat Ion este internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Bo...