Primarul prins că a făcut sex cu două minore în primărie a fost fugărit din PNL

Primarul prins că a făcut sex cu două minore în primărie a fost fugărit din PNL

Primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnariu, a fost exclus din PNL Iași în cadrul Biroului Politic Județean, după ce acesta a recunoscut în instanță că a făcut sex cu două tinere chiar în sediul Primăriei.

Potrovit reprezentanților PNL Iași, decizia de excludere a lui Damian Butnariu a fost luată în unanimitate în cadrul Biroului Politic Județean.

„E o situație regretabilă ce s-a întâmplat în ultimul timp cu primarul de la Mogosești. Așa cum am promis, în primul Birou Politic Județean care a avut loc după publicarea acestei situații am luat decizia în unanimitate de a-l exclude pe primarul comunei Mogosesti Siret și bineînțeles că motivul este de încălcare a valorilor și principiilor și a codului etic al PNL”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Romeo Vatră, purtătorul de cuvânt al PNL Iași.

Primarul comunei Mogoşeşti Siret a recunoscut în instanţă, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol, că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete chiar în sediul Primăriei. Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi, scrie Realitatea.net.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1125

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
316

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
279

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...