Primaria si Consiliul Judetean ii "sufla" targul lui Turcanu!

Primaria si Consiliul Judetean ii "sufla" targul lui Turcanu!

FLORIN GHIORGHITA

"Ghiorghita se trezeste vorbind! Catalin Flutur si Mihai Tabuleac m-au contactat si mi-au spus ca vor si ei sa participe la acest targ. Eu inca nu le-am dat un raspuns, dar nu am nimic impotriva sa participe Catalin Flutur, in calitatea lui de primar, si Tabuleac, ca presedinte al CJ", spune Turcanu.

La nici o saptamana dupa ce liberalul Florin Turcanu se lansa in critici dure la adresa viceprimarului de Botosani si a presedintelui Consiliului Judetean, Florin Ghiorghita ii da liderului PNL o veste proasta: Primaria si Consiliul Judetean organizeaza un targ de produse traditionale pe Pietonalul Unirii exact in perioada in care trebuie sa aiba loc si targul organizat de PNL, tot pe Pietonalul Unirii. De partea cealalta. Florin Turcanu spune ca el este organizatorul targului si ca primarul si presedintele CJ au solicitat sa participe la actiunea PNL.

"In perioada 17-24 decembrie va fi organizat pe Pietonalul Unirii un targ cu produse traditionale destinat nu doar producatorilor din judet, ci si celor din judetele vecine", a declarat Florin Ghiorghita. La intrebarea daca ideea a fost preluata de la liderul liberal Florin Turcanu, Florin Ghiorghita a precizat ca ideea era mult mai veche si ca actiunea va fi organizata de Consiliul Judetean si de Primaria Botosani.

In cadrul actiunii, mai spune viceprimarul, vor fi expozitii cu vanzare, Consiliul Judetean avand deja o lista cu aproximativ 50 de producatori autohtoni care vor participa la targ.

"Intr-o zi din acel targ ii vom lasa pe cei de la PNL sa organizeze ce au de organizat, sa isi face reclama, tot ce vor ei. Am vorbit deja pentru corturi si mese de la Urban Serv si va fi asigurata paza de agentii Politiei Comunitare", a completat Florin Ghiorghita.

De partea cealalta, reactia lui Turcanu a fost vehementa la adresa viceprimarului, Florin Turcanu precizand ca discutiile in legatura cu acest targ s-au purtat doar cu primarul Catalin Flutur si cu presedintele CJ, Mihai Tabuleac. 

"Am fost contactat de Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, care mi-au spus ca vor si ei sa participe la acest targ. Eu inca nu le-am dat un raspuns, dar, avand in vedere ca targul va fi organizat pentru cetateni, nu am nimic impotriva sa participe Catalin Flutur, in calitatea lui de primar, si Tabuleac, ca presedinte al CJ. Dar eu aceste probleme nu le discut cu Ghiorghita. Cand vin la Botosani am sa vorbesc cu Catalin Flutur. Eu am venit cu mai multe propuneri catre primar, sa organizam acest gen de targuri lunar, dar trebuie sa gasim solutii. Ghiorghita se trezeste vorbind", a declarat pentru Stiri Botosani Florin Turcanu.

Reamintim ca Florin Turcanu a anuntat in urma cu cateva saptamani ca va organiza un targ de produse traditionale in Botoşani, in perioada 18-24 decembrie, pe Pietonalul Unirii, actiune care se va finaliza cu o tombola, pe 24 decembrie.

Ghiorghita fara Catalin Flutur este zero, spune Turcanu despre viceprimarul de Botosani

Turcanu il ataca pe Tabuleac

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
258

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
316

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
712

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...