Turcanu il ataca pe Tabuleac!

Turcanu il ataca pe Tabuleac!
"Sta in birou si socoteste toata ziua. Insa nu in interesul cetatenilor, ci doar pentru el. Daca Elena Udrea promoveaza frunze, sa promoveze si el ceva", spune Florin Turcanu despre Mihai Tabuleac.

Directorul Camerei Agricole, ales de fermieri, cu un mandat de patru ani! Cel putin asta sustine Florin Turcanu, care i-a transmis presedintelui Consiliului Judetean sa amane concursul din decembrie pentru functia de director al Camerei Agricole Botosani, intrucat, spune parlamentarul liberal, in maximum 10 zile va intra in vigoare o noua lege cu privire la camerele agricole si, implicit, la modul in care va fi ocupata functia de director in cadrul acestor institutii. 

Declaratia liberalului nu a fost lipsita de acuzatii la adresa presedintelui CJ, despre care Turcanu spune ca este interesat "doar de acele institutii care aduc bani si din care isi poate trage si el ceva".

"Directorii camerelor agricole, conform noului proiect de lege, vor fi alesi de fermierii din judet cu mandat de patru ani, la fel ca primarii. Ii sugerez domnului Tabuleac sa fie linistit, sa nu se mai agite atat pentru Camera Agricola, pentru ca aceasta institutie nu cumpara nici paturi, nici scaune, nu face niciun fel de achizitii. Si asa el este interesat doar de acele institutii care aduc bani si din care isi poate trage si el ceva", a spus deputatul Florin Turcanu.

In situatia in care Mihai Tabuleac nu va proceda in acest fel, consilierii judeteni PNL vor propune in urmatoarea sedinta amanarea concursului de la Camera Agricola, "ceea ce este perfect legal", dupa cum a tinut sa mentioneze Florin Turcanu.

Liderul liberal, acuzat el insusi de faptul ca ar avea intelegeri politice cu Mihai Tabuleac, in ciuda faptului ca la nivel declarativ au avut loc schimburi dure de replici intre cei doi, nu s-a dezmintit nici de aceasta data, Turcanu atacandu-l direct pe presedintele CJ.

"Sta in birou si socoteste toata ziua. Insa nu in interesul cetatenilor, ci doar pentru el. Daca Elena Udrea promoveaza frunze, sa promoveze si el ceva: vaci, oi, haine, becuri, ceva ce se face in judet", a spus Tucanu in cadrul conferintei de presa a PNL de vineri.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
79

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
393

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
137

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...