Prima conferinta de presa organizata de AJF Botosani, in 24 de ani! Vezi ce salarii au cei din conducere! FOTO

Prima conferinta de presa organizata de AJF Botosani, in 24 de ani! Vezi ce salarii au cei din conducere! FOTO
Noua conducere a Asociatiei Judetene de Fotbal, formata din presedintele Bogdan Zanfirescu si vicepresedintii Gabriel Tanasa si Ilie Andrici, a organizat, joi la amiaza, prima conferinta de presa de la infiintarea asociatiei.

Timp de 24 de ani, cat AJF Botosani a fost condusa de Mihai Calistru, nu a existat o astfel de transparenta, rezultatele castigate pe la comisii si clasamente fiind facute din birou. Noua conducere a dorit sa prezinte planul pentru urmatorii ani si vrea ca totul sa fie facut public, inclusiv salariile.

Astfel, presedintele AJF Botosani, Bogdan Zanfirescu, va avea un salariu lunar de doar 1.000 de lei, in timp ce vicepresedintii castiga 150 de lei, respectiv 100 de lei pe luna.

“Salariul meu este mai mic decat al fostului presedinte. Nu are importanta cu cat este mai mic. Asa am vrut eu, sa fie salariul mai mic, pentru ca am analizat lucrurile si am vrut sa lucrez cu o echipa, sa incercam sa facem lucrurile sa se miste si nu o puteam face de unul singur. De cand am preluat AJF Botosani, 50 % din zile am stat pana la 10 noaptea la birou, impreuna cu vicepresedintii. Avem mult de munca. Poate altii au crezut ca sunt salarii de 1.000 de euro la AJF, insa nu este deloc asa", a declarat presedintele AJF Botosani, Bogdan Zanfirescu.

El a facut public si salariul noului secretar al AJF, Mihai Calistru, care ar urma sa incaseze lunar suma de 600 de lei.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
42

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...