Prezentarea anuală de produse pentru nunţi şi alte evenimente speciale din viata ta, la Casa Dulce FOTO

Prezentarea anuală de produse pentru nunţi şi alte evenimente speciale din viata ta, la Casa Dulce FOTO
In perioada 22-24 aprilie 2016 are loc cea de-a VII-a editie a ,,Prezentării anuale de produse pentru nunţi şi alte evenimente speciale din viata ta, organizată de cofetăria Casa Dulce.

Ca în fiecare an încercăm să respectăm tendiţele in ceea ce priveste decorurile pentru torturile de nuntă si botez. Astfel, aducem in fata clientilor torturi cu finisaje şi decoratiuni metalice, aurii, argintii sau bronz. Acestea aduc un  plus de strălucire pentru mirii care işi doresc un decor nonconformist. Suntem prima cofetărie din oraş care colaborează cu un tânăr designer botoşănean, noutate ce dorim a fi permanentizată pentru evenimentele speciale.

Nu  puteau lipsi nici torturile naked- nefinisate cu frişcă sau marţipan, dar decorate din belşug cu flori sau fructe. Pentru mirii romantici, s-au pregătit modele noi de torturi cu fond alb şi broderii sau flori in culori pastelate, elegante.
Continuă sa fie la modă torturile decorate cu flori naturale, care se pot asorta cu tematica nunţii sau cu buchetul miresei, fiind printre cele mai des întâlnite alegeri ale mirilor.
  
Casa Dulce continuă şi în acest an parteneriatul cu chef Silviu Furdui, lansând produse noi, inedite, sub semnătura acestuia, cum ar fi creme brullee cu tei si portocale sau tort cu crema de  soc.

Un plus de eleganţă este conferit evenimentului prin colaborarea cu florăria Ioli, una dintre cele mai renumite de pe piaţa locală, consacrată atît prin lunga experienţă, precum şi prin îndemânarea doamnelor, îndemânare care este prezentă şi la acest eveniment.












(P).