Noul subprefect al județului Botoșani, învestit în funcție. Ce a spus după depunerea jurământului! FOTO

Noul subprefect al județului Botoșani, învestit în funcție. Ce a spus după depunerea jurământului! FOTO
Noul subprefect al județului Botoșani, Daniela Beclea, a fost învestit luni în funcție.

Prefectul Dan Nechifor a fost cel care a dat citire ordinului de detașare în funcția de subprefect a Danielei Beclea, după care aceasta a depus jurământul de credință în fața directorilor de deconcentrate și a angajaților din cadrul Instituției Prefectului.

Beclea a spus că se simte onorată că a fost numită pe funcția de subprefect al județului Botoșani. Urmează ca în zilele următoare prefectul să îi delege și atribuțiile.

“Voi încerca să mă ridic la nivelul așteptărilor dvs. și sper să mă bucur de încrederea dvs. în vederea unei colaborări care să fie în interesul cetățenilor. Sunt onorată să mă aflu astăzi aici și pentru mine această funcție este o provocare și sper să fac față cu succes", le-a spus noul subprefect celor prezenți la învestitură.

Daniela Beclea a lucrat până acum la Primăria Municipiului Botoșani, la Serviciul Contabilitate. Noul subprefect a precizat că va apela la ajutorul colegilor din Prefectură pentru a se informa cu privire la activitatea instituției. Întrebată ce înseamnă POAD (Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate), de care până acum s-au ocupat subprefecții, Beclea a spus că nu știe, dar se va interesa.

Referitor la o declarație făcută în urmă cu câteva zile, când Daniela Beclea a spus “Sunt deșteaptă", când a fost întrebată ce o recomandă pentru funcția de subprefect, după învestitura de luni a spus “Acea declarație cu deșteaptă a fost o glumă".











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
539

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
163

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
434

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...