Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost operat

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost operat
Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost supus in dimineata zilei de joi unei interventii chirurgicale de inlaturare a colecistului (vezica biliara), la un spital al Cancelariei de Stat a Republicii Moldova.

 Operatia a decurs bine, iar starea de sanatate post-operatorie a sefului statului este stabila, anunta un comunicat al administratiei prezidentiale, care mentioneaza ca Nicolae Timofti va ramane cateva zile internat in spital pentru recuperare, relateaza ziare.com.

 Presedintia a anuntat miercuri ca starea de sanatate a presedintelui Republicii Moldova s-a inrautatit, Timofti suferind o colecistita la inceputul saptamanii.

Din aceasta cauza a fost contramandata vizita presedintelui Romaniei, Traian Basescu, la Chisinau, programata pentru vineri. Vizita urmeaza sa fie reprogramata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
185

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
157

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
36

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...