Flutur: "Cum se face că numai la Botoşani nu am reuşit să dăm merele la elevi?"

Flutur: "Cum se face că numai la Botoşani nu am reuşit să dăm merele la elevi?"
Consilierul judeţean Cătălin Flutur a cerut explicaţii Executivului Consiliului Judeţean în ceea ce priveşte derularea programului pentru acordarea merelor în şcoli.

Flutur a spus că a început al doilea semestru de şcoală, iar elevii încă nu primesc mere, spre deosebire de alte judeţe unde copiii primesc fructe.

"Cum se face că numai la Botoşani nu am reuşit să dăm merele la elevi? Este un program naţional, este lege. În toate judeţele s-au achiziţionat mere şi s-au dat la copii în fiecare zi. S-au terminat merele? Numai noi nu am reuşit să achiziţionăm mere, am înapoiat miliarde la bugetul de stat şi nu am dat merele la copii. În semestrul doi vor beneficia de măr copiii?", a spus Catalin Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean i-a explicat că la licitaţiile organizate până acum nu s-a prezentat niciun agent economic, din cauza preţului mic.

"Nu am avut niciun doritor care să participe la licitaţie. Acum am scos din nou şi nu ştim dacă vor participa sau nu. Nu pot să îi iau eu de pe stradă să îi aduc să vândă mere în şcolile din Botoşani. Credeţi că eu sunt mulţumit că trimitem un miliard, lunar, la bugetul statului în loc să dăm mere în şcoli", a menţionat Florin Ţurcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
85

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
201

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
48

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...