Președintele: În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate

Președintele: În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate

Președintele României a făcut astăzi un apel către populație să se vaccineze, pentru ca viața să revină la normal.

Într-o conferință de presă, Klaus Iohannis a vorbit despre noaptea de Înviere și ridicarea restricțiilor în toată această perioadă.

„Ne mai despart doar câteva zile de cea mai mare sărbătoare creștină, când ne dorim toți să celebrăm învierea Domnului. În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate, astfel ca toți să poată participa la slujbă. Sunt convins că biserica se va organiza foarte bine, ca să fie evitate aglomerațiile, am văzut și de Florii. Haideți să fim parte a acestui efort și în noaptea de Înviere.

E al doilea an în care Paștele ne găsește într-o situație dificilă din cauza pandemiei. De data asta, veștile sunt pozitive, iar speranțele întemeiate s-au transformat în certitudini, datorită vaccinării.

Avem exemplul țărilor care au vaccinat mare parte din populație. Vaccinarea înseamnă mult mai puține infectări și decese, revenirea la normalitate. Chiar dacă și la noi statisticile indică o scădere a numărului de infectări, nu suntem încă în punctul de a renunța complet la măsurile restrictive”, a spus președintele.

 

Spune-ne opinia ta