Pregătiri pe ultima sută de metri, pentru distracţia din Centrul Vechi

Zona Centrului Vechi a devenit extrem de animată, joi dimineaţă, pregătirile pentru manifestările ce vor avea loc în cadrul Zilelor Oraşului fiind pe ultima sută de metri.

În Centrul Istoric, terasele unde botoşănenii vor putea mânca şi bea au fost deja amenajate, iar comercianţii încing grătarele şi pregătesc bucatele pentru cei care vor lua parte la evenimentele prilejuite de Zilele Oraşului, ce se vor desfăşura în perioada 23-26 aprilie.

Tot ce se petrece în Centrul Vechi a fost supervizat îndeaproape de viceprimarul Cosmin Andrei, care s-a ocupat de organizare. Potrivit edilului, suma care s-a strâns din sponsorizări, de la agenţii economici, se ridică la 40.000 de lei, la care se adaugă cei 25.000 de lei alocaţi din bugetul local.

“Am avut şi evenimente la care suma din sponsorizări s-a ridicat la un miliard de lei, dar într-adevăr această sumă a fost din ce în ce mai mică în ultimul timp, iar nivelul pe care l-am atins acum la Zilele Oraşului este îndestulător să putem plăti artiştii cu care am purtat negocieri", a afirmat viceprimarul.

Zilele Oraşului au debutat joi dimineaţă cu slujba de la Biserica Sf. Gheorghe, urmând ca până duminciă seara în Centrul Vechi să aibă loc spectacole. Seara de joi va fi dedicată muzicii populare. 








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoltă într-o comună din Bacău, din cauza unei firme din Botoșani!

astăzi, 09:57

Este revoltă în comuna Mărgineni, din judeţul Bacău, din cauza unor lucrări neterminate care i-a îngropat pe localnici, la propriu, în noroaie, informează Antena 3 CNN. De v...

Percheziții în toată țara, inclusiv la Botoșani, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor! (video)

astăzi, 09:20

La data de 4 octombrie 2024, polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției ...

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...