Coadă la sarmalele și vinul oferite de Primărie! FOTO

Sute de botoșăneni care au asistat, joi, la slujba de la Biserica Sf. Gheorghe au primit la final, din partea Primăriei Botoșani, sarmale, câte un pahar cu vin și o felie de cozonac.

Unii nu au mai așteptat ca slujba să se termine și s-au așezat la rând pentru a se asigura că sunt primii care gustă din bucatele pregătite de bucătărăsele de la Cantina de Ajutor Social.

Jandarmii au asigurat ordinea pentru ca oamenii să nu se îngrămădească.

În acest an au fost pregătite 5.000 de sarmale, 100 de litri de vin, 150 de paini și 100 de cozonaci, mai putin fata de anul trecut, cand s-au dat 8.000 de sarmale. Produsele pentru prepararea bucatelor au fost cumpărate cu bani din sponsorizări. 

A devenit deja o traditie ca in fiecare an, dupa slujba de la Biserica Sf. Gheorghen credinciosii sa primeasca sarmale si vin din partea municipalitatii.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoltă într-o comună din Bacău, din cauza unei firme din Botoșani!

astăzi, 09:57

Este revoltă în comuna Mărgineni, din judeţul Bacău, din cauza unor lucrări neterminate care i-a îngropat pe localnici, la propriu, în noroaie, informează Antena 3 CNN. De v...

Percheziții în toată țara, inclusiv la Botoșani, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor! (video)

astăzi, 09:20

La data de 4 octombrie 2024, polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției ...

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...