Prefectul Dan Nechifor solicită patrule ale oamenilor legii non-stop în zona Centrului Vechi! (video)

Dan Nechifor va veghea dacă aceste noi măsuri sunt respectate de forțele de ordine și dacă într-adevăr dau roade.

Prefectul Dan Nechifor solicită patrule ale oamenilor legii non-stop în zona Centrului Vechi! (video)

   Foto: Arhivă

Joi dimineață a avut loc prima conferință de presă organizată de Dan Nechifor în calitate de prefect al județului Botoșani.

Printre subiectele aflate pe ordinea de zi se numără și „Cazul Cris”. După cele petrecute în zona Centrului Vechi și după numeroasele solicitări din partea părinților și a cetățenilor care se tem pentru viața lor, prefectul Dan Nechifor a solicitat ca patrulele mixte să fie prezente în teren 24/24, în special în acea zonă fierbinte a orașului.

Sunt măsuri de readucere la starea de normalitate a respectivei zone. Clar, una dintre priorități, și la cerința părinților, și la cerința cetățenilor municipiului Botoșani, este suplimentarea numărului de patrule. Chiar am primit asigurări că vor fi 24/24”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Dan Nechifor chiar le-a transmis organelor de lege că va supraveghea îndeaproape aceste măsuri să vadă dacă sunt respectate și dacă dau roade.

Eu le-am comunicat colegilor că, locuind chiar adiacent acelei zone, voi fi prezent să văd dacă într-adevăr partea de patrulare funcționează”, a completat Dan Nechifor.

Citește și Lovitură în instanță: Minorii care l-au bătut pe Cris, arestați din nou!

Jupiter Borcoi: ”Vreau să cer iertare tânărului Cris și familiei lui!” / ”Să nu aruncăm anatema asupra întregii comunități rome!”

Tatăl lui Cris, băiatul bătut în zona Centrului Vechi, confruntare față în față cu șeful IPJ Botoșani. „Copilul meu a fost tratat ca un golan care a avut o altercație cu alți golani”

Pledoarie pentru Cris și pentru noi

Videoclip scandalos cu o gașcă de tineri din Botoșani, versuri cu amenințări: „Noi suntem Centrul Vechi și vă dăm cu macete în cap”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

astăzi, 15:42

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

astăzi, 14:57

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

astăzi, 14:15

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...