Pompieri din Botoșani trimiși în ajutorul cetățenilor afectați de inundațiile din Galați! (video)

În sprijinul salvatorilor din județul Galați au fost trimiși oameni din mai multe județe din țară, iar joi seară urmează să ajungă mai mulți pompieri și din Botoșani.

Pompieri din Botoșani trimiși în ajutorul cetățenilor afectați de inundațiile din Galați! (video)

   Foto: Monitorul de Galați

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani trimite 32 de pompieri pentru a ajuta oamenii afectați de inundațiile din județul Galați.

Sunt trimiși 32 de oameni: un detașament cu 20 de oameni din Botoșani și un detașament de 10 oameni de la Dorohoi, fiind conduși de doi ofițeri. Aceștia urmează să ajungă în jurul orei 21:00 la Galați.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență se alătură începând de astăzi (19 septembrie 2024 nota red.) celor 12 județe care au trimis oameni în zona Galați. Județul Botoșani va participa cu 32 de oameni: un detașament de 20 de oameni de la Botoșani și un detașament de 10 oameni de la Dorohoi, conduși de doi ofițeri”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Salvatorii botoșăneni pleacă spre Galați cu echipament specific pentru a interveni în astfel de situații. Aici ne referim la cizme, lopeți și mănuși.

Anterior acestei acțiuni în zonă a fost trimis un microbuz de transport persoane.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

astăzi, 15:42

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

astăzi, 14:57

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

astăzi, 14:15

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...