Posturi de medici scoase la concurs la Spitalul Judeţean! Vezi pentru ce secţii

Posturi de medici scoase la concurs la Spitalul Judeţean! Vezi pentru ce secţii
 Spitalul Judeţean Mavromati organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi de medici pe secţiile unde personalul este deficitar.

15 posturi au fost scoase la concurs. Se caută un medic specialitatea recuperare medicală pentru Laboratorul de recuperare medicină fizică şi balneologie, un medic specialitatea chirurgie pediatrică, un medic specialitatea ATI, un medic specialitatea oncologie, un medic specialitatea anatomie patologică, un medic specialitatea cardiologie, un medic specialitatea dermato-venerologie, un medic specialitatea hematologie, un medic specialitatea neonatologie, un medic specialitatea nefrologie, un medic specialitatea neurologie, un medic specialitatea urologie, un medic specialitatea medicină de urgenţă pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, un farmacist pentru farmacia spitalului, un psiholog clinician la Compartimentul CSM adulţi.

  Pentru posturile de medici se pot prezenţa rezidenţi în ultimul an de pregătire, specialişti ori primari confirmaţi în specialităţile menţionate.

Pentru postul de farmacist se pot prezenta farmacişti cu drept de liberaă practică, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea Farmacie generală.

Înscrierile se fac la Spitalul Judeţean Mavromati, relaţii despre concurs putând fi obţinute la numărul de telefon 0231.51.88.12, int. 2141.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
72

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
75

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
272

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...