Nu scapam de ploi - Inca un cod galben de furtuna pentru 25 de judete, printre care si Botosani!

Nu scapam de ploi - Inca un cod galben de furtuna pentru 25 de judete, printre care si Botosani!
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, un cod galben de ploi pentru trei sferturi de tara. Astazi, intre orele 07.00- 18.00, vor avea loc ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica in majoritatea judetelor tarii.

Judetele vizate sunt: Cluj, Bihor, Arad, Timisoara, Hunedoara, Alba, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Arges, Dambovita, Brasov, Prahova, Covasna, Buzau, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava, Botosani.

Meteorologii avertizeaza ca instabilitatea atmosferica va continua sa se manifeste in cea mai mare parte a tarii prin averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat caderi de grindina.

In Banat, cea mai mare parte a Olteniei si a Moldovei, nordul Munteniei, precum si in vestul si sudul Transilvaniei cantitatile de apa vor depasi 25-30 de litri pe metrul patrat si izolat, cu precadere in nordul Moldovei si al Carpatilor Orientali, 40-50 de litri pe metrul patrat.

Manifestari de instabilitate atmosferica se vor mai semnala si in celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp, iar in prima parte a noptii de joi spre vineri va continua sa ploua in special in nord-estul si sud-vestul teritoriului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
32

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
478

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
2583

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...