Ponta, la conferinţa tinerilor liberali: Vreau să fim în continuare o echipă unită

Ponta, la conferinţa tinerilor liberali: Vreau să fim în continuare o echipă unită
Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă că Uniunea Social Liberală trebuie să fie în continuare o echipă unită, pentru România, aşa cum a fost timp de doi ani şi jumătate. Ponta a fost prezent la Conferinţa Naţională de Alegeri a conducerii TNL, alături de Crin Antonescu, care le-a transmis tinerilor liberali că USL reprezintă pentru România o garanţie de stabilitate.
 
Victor Ponta a afirmat, la Conferinţa Naţională de Alegeri a conducerii Tineretului Naţional Liberal, că, în opinia sa, spiritul de echipă este foarte important pentru reuşita proiectelor USL, informează Agerpres.
 
"Am jucat fotbal cu Florin (n.r. Alexe - preşedinte TNL) şi nu m-a faultat niciodată din spate, deşi eram eu de la PSD, el de la PNL, nu m-a certat când am tras pe lângă poartă, nu am dat vina unul pe altul dacă ne dădeau gol adversarii. Cred că asta este tot ceea ce trebuie să înţeleagă toţi cei care fac parte din USL. Am fost doi ani şi jumătate o echipă unită, am fost doi ani şi jumătate împreună şi vreau să fim în următorii ani împreună fiind într-adevăr o echipă pentru România. Cred că acesta este marele secret al succesului nostru - faptul că am putut de fiecare dată să fim împreună şi să înţelegem că împreună suntem mai importanţi şi mai puternici decât separat", a susţinut premierul Ponta, care în ultimele zile nu a ezitat să vorbească despre o posibilă rupere a USL, în contextul declaraţiilor anti-PSD ale senatorului liberal Sorin Roşca Stănescu.
 
Totodată, Crin Antonescu a declarat în faţa tinerilor liberali că USL e o alianţă politică de durată în interes naţional şi că reprezintă "garanţia de stabilitate a României astăzi".
 
"Suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă politică", a afirmat Crin Antonescu, copreşedinte USL, la Conferinţa Naţională de Alegeri a Tineretului Naţional Liberal
 
El le-a transmis tinerilor liberali, reuniţi în congres, că prima şi cea mai importantă resursă a României sunt tinerii.
 
"Eu nu cred foarte sincer că există ceva mai important pentru noi toţi cei care facem politică azi decât ca prin politicile noastre să dăm şansa acestui potenţial imens al tinerilor de a se manifesta. (...) Noi avem datoria ca prin fiecare act politic al nostru să avem păstrarea tinerilor în ţara lor şi mai ales să le oferim şansa să facă ceva pentru ei, pentru cariera lor şi pentru ţara lor", a subliniat Crin Antonescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
497

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
358

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...