Colegiul de Artă Suceava va fi dezinfectat, după ce o fată din Botoșani s-a îmbolnăvit de tuberculoză

Colegiul de Artă Suceava va fi dezinfectat, după ce o fată din Botoșani s-a îmbolnăvit de tuberculoză
Toate spaţiile Colegiului de Artă din Suceava vor fi dezinfectate, la sfîrşitul acestei săptămîni, după ce o elevă a unităţii de învăţămînt s-a îmbolnăvit de tuberculoză.

Este vorba despre o elevă de clasa a X-a, din judeţul Botoşani. Ea este internată de o lună în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului din Dorohoi. Conducerea colegiului sucevean a aflat abia acum că adolescenta suferă de TBC.

Directoarea Colegiului, Alexandra Bejinaru, a afirmat, vineri, că fata s-a transferat anul acesta la şcoala din Suceava şi lipsea de la cursuri. Ea a precizat că părinţii elevei diagnosticate cu TBC sunt plecaţi la muncă în străinătate.

50 de elevi şi 25 de cadre didactice de la Colegiul de Artă urmează să fie testate medical pentru a se stabili dacă au contactat virusul, informeaza svnews.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
57

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
135

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
714

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...