Ponta, dezamagit ca nu a fost asteptat si de Turcanu: "Am avut o relatie civilizata si constructiva pana la schimbarea fratelui sau"

Premierul Victor Ponta a precizat, la intalnirea de la Primaria Botosani, ca si-ar fi dorit ca printre cei prezenti sa fie si presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu.

Ponta a mentionat ca a avut o colaborare buna cu seful administratiei judetene pana cand fratele acestuia, Mihai Turcanu, a fost schimbat de la conducerea Autoritatii National Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

"In mod normal m-as fi bucurat sa fie prezent si presedintele Consiliului Judetean, cu care am avut o  relatie civilizata si constructiva pana la schimbarea fratelui sau. Am crezut ca i-am facut un bine ca l-am schimbat, ca isi atinsese gradul de incompetenta, dar nu am mai reusit sa avem comunicare. Vreau sa va asigur ca orice proiect bun pentru judet il spijinim, nu ma intereseaza ca e suparat presedintele pe mine din cauza fratelui sau, daca sunt proiecte bune le vom sprijini", a spus premierul Victor Ponta.

"Ma bucur sa pot sa pun si eu piciorul in Primaria Botosani, vreau sa folosim aceasta intalnire pentru a vedea in ce stadiu suntem cu proiectele incepute, ce ne este absolut presant de rezolvat in perioada imediat urmatoare si cum putem face ca Botosaniul sau Regiunea Nord-Est sa primeasca mai multa atentie, investiii pentru a reduce decalajul fata de celalte regiuni", a mai spus Ponta la Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...