Uimirile Ponta-Dragnea la Botoşani, "judetul cel mai sarac": "Numai in Romania se putea intampla asa ceva!"

    Vicepremierul Liviu Dragnea s-a aratat dezamagit de colaborarea cu Consiliul Judetean Botosani si a spus ca reprezentantii administratiei judetene blocheaza accesul la investitii pentru zeci de comune. Oficialul a făcut referire la proiectele depuse în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Dragnea a facut referire la cei 22 de milioane de lei care au fost alocati judetului Botosani si care au fost dati numai pentru 13 administratii publice locale.

 “Judeţul Botoşani este un judeţ întârziat. Nu reuşim să avem o colaborare, o comunicare bună cu Consiliul Judeţean. Sunt 22 de milioane de lei care au fost alocaţi judeţului în primă fază. Propunerea care a venit de la Consiliul Judeţean are un caracter unic, pentru că niciun judeţ nu a venit cu o propunere care să conţină un număr atât de mic de localităţi 13 din cele 78 câte sunt. Diferenţa de 65 de localităţi sunt blocate de a avea acces la fondurile pentru dezvoltare, a spus Liviu Dragnea.

  "Doar 13 proiecte? Mi se pare pur si simplu inacceptabil. Peste tot in judete sunt zeci de proiecte si nu stim cum sa le finantam, la dvs., judetul cel mai sarac, si cere cel mai putin Consiliul Judetean, numai in Romania se putea intampla asa ceva", a fost reactia lui Victor Ponta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...