Ponta a ajuns la Botosani! VEZI cine il insoteste! FOTO

  Agitatie in centrul municipiului Botosani, unde premierul Victor Ponta a sosit in urma cu putin timp!

Premierul Victor Ponta, insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, si impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, au ajuns in urma cu scurt timp la Botosani.

Oficialii vor avea o intalnire in sala de sedinte de la Primaria Botosani, cu primarul Ovidiu Portariuc.

La aceasta sedinta participa senatorii si deputatii PSD, dar si primarii social-democrati din judet.

Premierul a fost asteptat la Botosani si de primarul Iasului, Gheorghe Nichita, alaturi de acestia fiind si primarul de la Paltinis, Costel Romanescu, primarul de la Pomarla, Dumitru Chelariu, membri PSD.

De asemenea, zeci de botosaneni l-au asteptat pe Ponta in fata Primariei, unii dintre acestia incercand sa il abordeze pentru a-i expune diverse probleme cu care se confrunta.

Inainte de a participa la intalnirea din sala de Consiliu Local, premierul Victor Ponta a avut o discutie de cateva minute in biroul primarului cu liderii locali ai PSD.

"Va multumesc foarte mult pentru aceasta vizitia. Am asteptat cu mult interes si sper sa gasim si o serie de solutii la problemele cu care ne confruntam", a spus primarul Ovidiu Portariuc care a expus in fata premierului principalele proiecte derulate de municipalitate si cele avute in plan in viitor.  



























 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...