Politisti de frontiera arestati preventiv pentru 29 de zile!

Cei doi politisti de frontiera implicati in contrabanda cu tigari din zona Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti au fost arestati preventiv pentru 29 de zile! Este vorba despre Victor Onofrei, in varsta de 33 de ani, si de Corneliu Gafton, in varsta de 35 de ani.

Cei doi activau in cadrul Politiei de Frontiera de 11 ani. Ei sunt acuzati de sprijinirea unui grup infractional si complicitate la contrabanda.

In acelasi caz sunt arestate preventiv inca 3 persoane, acuzate de constituirea unui grup infractional organizat si contrabanda. Pana acum au fost audiate 7 persoane si mai sunt de audiat inca 8.

Va reamintim ca in cursul zilei de marti au fost au avut loc actiuni pentru prinderea in flagrant a unei grupari infractionale specializata in contrabanda cu tigari din Republica Moldova, ce actiona pe raza judetului Botosani.

Cu ocazia actiunii, au fost ridicate de pe malul raului Prut, din zona de frontiera si din cele 28 de perchezitii domiciliare efectuate, cantitatea de 211.200 tigarete, diverse sume de bani, doua autoturisme precum si alte bunuri folosite in activitatea infractionala.

Perchezitiile domiciliare au vizat si doi lucratori din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti.

In cauza se continua cercetarile de catre procurorul DIICOT impreuna cu lucratori din cadrul IJPF Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

astăzi, 17:54

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul DirecÅ£iilor de sănătate publică ÅŸi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 È™i 16 octombrie compania pune la dispoziÈ›ia călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...