Poliţişti botoşăneni avansaţi înainte de termen, pentru rezultate meritorii în activitate. Vezi lista!

Poliţişti botoşăneni avansaţi înainte de termen, pentru rezultate meritorii în activitate. Vezi lista!

La data de 29 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a avut loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de termen a poliţiştilor botoşăneni care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată.

Cu această ocazie, împuternicit Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, comisar şef de poliţie, Viorel Şerbănoiu, a dat citire ordinelor de avansare a celor 4 ofiţeri şi 8 agenţi de poliţie.

De asemenea, pentru rezultate bune în activitate, 15 poliţişti au primit diplome de merit.

Tot în contextul zilei de 1 Decembrie, preşedintele Clubului Sportiv ,,Dinamo’’ Botoşani, a oferit diplome şi premii câştigătorilor competiţiilor sportive organizate la nivelul I.P.J.Botoşani – tenis de masă, şah, tir sportiv.

În încheierea festivităţii, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a dat citire mesajului Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor principal principal de poliţie Bogdan Despescu:

"În numele conducerii Poliției Române, al meu personal, vă felicit pentru avansarea în gradul profesional și vă mulțumesc pentru modul în care v-ați îndeplinit misiunile, dovedind profesionalism şi fermitate în aplicarea legii.

Dumneavoastră sunteți dovada că ne-am îndeplinit atribuţiile cu onoare, rigurozitate şi devotament, că am dezvoltat o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cetăţenii.

Ne aflăm la început de decembrie. Este momentul să ne facem bilanțul activităților din acest an, să rememorăm cele mai importante rezultate obţinute în îndeplinirea misiunilor, să învățăm din experiența acumulată și să continuăm să ne perfecționăm, astfel încât să arătăm tuturor că, prin tot ceea ce facem, polițiștii români sunt profesioniști, integri și devotați comunității.

Urmează o perioadă frumoasă, cu evenimente importante și semnificații multiple pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de Ziua Națională a României sau de Sărbătorile de Iarnă.

Cu acest prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competenţa, răbdarea şi puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei şi demnităţii puse în serviciul cetăţenilor.

Totodată, doresc să transmit familiilor dumneavoastră urări de sănătate şi mulţumirile mele personale, pentru ajutorul, sprijinul şi înţelegerea de care dau dovadă permanent".


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
57

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
136

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
90

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...