Poliţistă agresată de un şofer beat pe un drum din judeţul Botoşani!

Un botoşănean s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a intrat în conflict cu poliţiştii care l-au oprit pentru un control.

Poliţistă agresată de un şofer beat pe un drum din judeţul Botoşani!

Bărbatul de 55 de ani circula pe drumul comunal dintre Ionăşeni şi Măşcăteni, în noaptea de miercuri spre joi. La un moment dat, patrula de poliţie aflată în misiune i-a făcut semn să tragă pe dreapta pentru o verificare de rutină.

Cum bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit procedurii, poliţiştii l-au informat pe bărbat că trebuie să fie transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge şi că se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-a sărit ţandăra şi a început să urle la poliţişti, lovind-o pe poliţistă cu piciorul în zona gambei şi a coapsei. Până la urmă a fost imobilizat şi condus la spital pentru continuarea procedurii, în timp ce poliţista a fost investigată de medici.

"A fost începută urmărirea penală faţă de bărbat pentru ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului şi acum aşteptăm rezultatul alcoolemiei şi examenul medico- legal pe care urma să îl facă ieri victima", spune procurorul Nicoleta Arpinte, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
9

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
16

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...