Politica invrajbeste inspectorii - Ada Macovei, in razboi deschis cu Mihaela Hunca!

Politica invrajbeste inspectorii - Ada Macovei, in razboi deschis cu Mihaela Hunca!

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Mihaela Hunca a fost atacata dur de sefa sa, Ada Macovei! Conflictul pare sa fi pornit de la solicitarea Mihaelei Hunca de a beneficia de cateva zile de concediu de odihna, cererea nefiind aprobata de inspectorul general Ada Macovei.

In consecinta, Mihaela Hunca a apelat la un concediu medical pentru trei zile. Zile care au coincis cu perioada in care a sosit la Botosani liderul PSD Mircea Geoana, aflat in campanie electorala pentru alegerile prezidentiale.

"Doamna Hunca si-a luat concediu medical de trei zile, 27-28 octombrie, exact cand a venit domnul Mircea Geoana la Botosani, dupa ce i-am refuzat concediul de odihna. Bineinteles ca acest concediu medical nu va fi aprobat, intrucat doamna Hunca a fost vazuta la intrunirea prilejuita de venirea lui Mircea Geoana", a mentionat Ada Macovei.

Conflictul nu pare sa se opreasca insa aici, sefa ISJ acuzand-o pe Mihaela Hunca de faptul ca ar face politica in timpul serviciului.

"Doamna Hunca este singurul inspector care in mai mult de o luna de zile nu are semnata condica, e singurul inspector care merge la activitati politice in timpul programului. Pe langa informatiile legate de inspectorat, are grija sa le spuna tuturor sa voteze PSD, ca oricum Macovei pleaca si cu ea vor ramane", a spus Ada Macovei.

Inspectorul general al ISJ si-a manifestat nemultumirea si fata de medicii care au acordat certificatul medical.

"Este regretabil ca medicii se complac in situatia asta si nu isi fac profesia cum ar trebui", a conchis Macovei.

Vom reveni cu punctul de vedere al Mihaelei Hunca in legatura cu acest subiect. Mihaela Hunca ocupa functia de inspector scolar - Management educational si evaluare institutional, in cadrul ISJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...