PSD Botosani nu va folosi argumente mincinoase şi nu va fabrica probe false pentru a ataca PD-L!

PSD nu va ataca PD-L cu argumente mincinoase şi nu va fabrica probe false pentru a-şi învinui adversarii, dar propune în schimb o dezbatere serioasă despre temele care vizează direct viaţa cetăţenilor!

Organizaţia PSD Botoşani declară oficial că nu va folosi argumente mincinoase şi nu va fabrica probe false pentru a ataca PD-L sau alţi adversari politici nici în cursul, nici în afara acestei campanii electorale.

"Indiferent cât de incorecte vor fi atacurile PD-L sau ale altor adversari, PSD nu va răspunde cu aceeaşi monedă. Nu vom minţi electoratul şi nu vom fabrica dovezi false pentru a ne incrimina adversarii", a declarat senatorul Gheorghe Marcu, preşedintele PSD Botoşani.

"Oricine îşi poate distruge propriile simboluri electorale pentru a-i acuza pe ceilalţi de acest lucru. Oricine poate lansa zvonuri murdare că un partid ar intenţiona să facă cine ştie ce grozăvii. Noi nu vom face aşa ceva. Alegătorii nu agreează deloc astfel de comportamente. Ne vom respecta angajamentul din Codul de conduită electorală", a precizat preşedintele PSD Botoşani.

Organizaţia PSD Botoşani adresează PD-L propunerea de a abandona această direcţie a falselor scenarii şi să susţină în schimb o dezbatere onestă despre aspectele care privesc în mod direct viaţa cetăţenilor.

"Cred că alegătorii şi, mai ales cei care l-au votat pe Băsescu în 2004, sunt mai interesaţi de o dezbatere corectă asupra mandatului președintelui. Să vorbim despre lupta împotriva corupţiei, fără nici un corupt arestat. Să vorbim faptul că după cinci ani, românii nu trăiesc bine cum le promitea domnul Băsescu. Să vorbim despre majoritatea românilor care afirmă că Băsescu e responsabil pentru criză politică şi instituţională. Să le vorbim românilor despre riscul de a nu-şi primi pensiile şi salariile pentru că domnul Băsescu nu vrea să accepte alt guvern, în afara celui format din membrii PD-L. Iată teme serioase, care afectează direct viaţa cetăţeanului, nu scenariile inventate de domnul Flutur şi de colegii săi", a declarat senatorul Gheorghe Marcu. 

Comunicat de presa,
Organizatia PSD Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...